Evento terminado

Entradas para The Gramophone Allstars Big Band / Apolo / promo 100 primers

The Gramophone Allstars Big Band / Apolo / promo 100 primers

Información adicional

The Gramophone Allstars Big Band / Apolo / promo 100 primers

Información del evento

The Gramophone Allstars publica el seu quart disc, ‘Jazzmaica’, on busca el punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans. El grup, ampliat ara fins al format de big band, explora i reescriu el camí recorregut dècades enrere pels músics de l’illa caribenya en descobrir per les emissores nord-americanes els hits del soul, el funk o el rhythm & blues.

Aquestes són ara les matèries primes del projecte ‘Jazzmaica’: temes clàssics de Stevie Wonder, Sam Cooke o Ray Charles al costat d’altres referents potser menys reivindicats com The Winstons, Jackson Sisters o Smokey Robinson. Els seus temes prenen una nova dimensió gràcies als sorprenents arranjaments, en clau jamaicana i amb la potència d’una big band. Tot un repte musical que, amb 15 músics sonant alhora, eleva a la màxima potència l’energia i l’explosivitat d’unes cançons que van néixer amb l’objectiu de fer ballar.

‘Jazzmaica’ representa l’aposta més ambiciosa en la trajectòria de The Gramophone Allstars. Una personalitat musical que ja s’ha plasmat en els discos ‘Just delightin’ (Silver Bullets, 2008), ‘Simbiosi’ (Liquidator, 2010) i ‘Levitant a la deriva’ (Liquidator, 2011). Sis anys de treball intens que els ha dut a tocar al principal festival europeu de l’escena jamaicana, el Rototom Sunsplash, a fer de backing band del reconegut Mr. T-Bone o a penjar un sold-out en la presentació del darrer disc a l’Auditori de Barcelona.

La banda, sota la direcció musical de Genís Bou, compta en el seu line-up amb alguns dels joves talents més sol•licitats de l’escena jazzística catalana com Judit Neddermann, Lluc Casares, Vic Moliner o Adrià Plana.

 

También podría interesarte...