Event finished

Tickets for TOTI SOLER TRIO A BADALONA

TOTI SOLER TRIO A BADALONA

Additional info

TOTI SOLER TRIO A BADALONA

  • 04 nov 2017
  • From €15.00
  • Teatre Principal de Badalona, Badalona show map
Event information

PREUS:

ENTRADA GENERAL - A TAQUILLA ABANS DEL CONCERT: 20€

ENTRADA REDUÏDA - Compra anticipada a Ticketea.com: 15€ + despeses gestió

SOCIS AGB: ENTRADA GRATUÏTA (compra anticipada amb codi)

Els socis de l'AGB poden també adquirir entrades per a amics i familiars amb un 20% DTE (compra anticipada amb codi)

 

ACCESIBILITAT:

El Teatre és accessible per a persones que es desplacen en cadira de rodes i disposa d'espais i seients reservats per a elles i pels seus acompanyants (a la fila 1). Aquestes entrades cal reservar-les per telèfon: 636 523 036 / 659 502 856 o sol·licitar-les per correu electrònic a "guitarra@movistar.es"

 

ACCESIBILIDAD:

El Teatro es accesible para personas que se desplazan en silla de ruedas y dispone de espacios y asientos reservados en primera fila para ellas y para sus acompañantes. Estas entradas hay que reservarlas por teléfono: 636 523 036 / 659 502 856 o solicitarlas por correo electrónico a "guitarra@movistar.es"

 

TOTI SOLER, "MÉS DE 50 ANYS" - TOTI SOLER TRIO

Toti Soler es un dels nostres músics més coneguts, tant per les seves il·lustracions musicals de poetes com per haver acompanyat a molts cantautors entre els quals destaca la seva llarga i fructífera trajectòria de vint-i-quatre anys amb Ovidi Montllor.

La major part de la seva creació musical estrictament guitarrística, igualment important, és menys coneguda pel gran públic, i per això la nostra Associació la vol dur a Badalona.

Amb l'espectacle TOTI SOLER "MÉS DE 50 ANYS" podrem gaudir d’aquest excel·lent guitarrista i conèixer més i millor la seva inestimable obra, tan mediterrània, tan contemporània, tan universal.

Acompanyat de Marc Prat al contrabaix i Dídac Ruiz a la percussió, ens mostrarà la faceta més prolífica de les seves creacions, nascudes de la fusió magistral de diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals: clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals...

Un captivador recorregut pel seu exquisit univers guitarrístic a través dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la creació, amb la seva forma personal, sensible i profunda de compondre i d’interpretar.

 

Toti Soler es uno de los músicos catalanes más conocidos, tanto por sus ilustraciones musicales de poetas como por haber acompañado a muchos cantautores, entre los que destaca su larga y fructífera trayectoria de veinticuatro años con Ovidi Montllor.

Sin embargo, gran parte de su creación musical estrictamente guitarrística, también muy importante, es menos conocida por el gran público, y por ello nuestra Asociación la trae a Badalona.

Con el espectáculo TOTI SOLER "MÉS DE 50 ANYS" podremos disfrutar de este excelente guitarrista y conocer más y mejor su inestimable obra, tan mediterránea, tan contemporánea, tan universal. Acompañado por Marc Prat (contrabajo) y Dídac Ruiz (percusión), nos mostrará la faceta más prolífica de sus creaciones, nacidas de la fusión magistral de diferentes técnicas guitarrísticas y formas musicales: clásico, folk, jazz, flamenco, guitarra sudamericana, músicas orientales.

Un cautivador recorrido por su exquisito universo de guitarra a través de los mejores temas que ha escrito durante los más de cincuenta años de dedicación a la guitarra, con su forma tan personal, sensible y profunda de componer y de interpretar.