Event finished

Tickets for Triple Acústic Fest: MAZONI + Jordi Lanuza + L'Espiadimonis

Triple Acústic Fest: MAZONI + Jordi Lanuza + L'Espiadimonis

Additional info

Triple Acústic Fest: MAZONI + Jordi Lanuza + L'Espiadimonis

  • 19 oct 2018
  • Sala Apolo [La 2], Barcelona show map
Event information

TRIPLE ACÚSTIC FESTIVAL:


MAZONI + Jordi Lanuza + L’Espiadimonis

Divendres 19 d’octubre, 20h00, sala Apolo [2]

 

MAZONI

Autor de clàssics del nou pop català com “Eufòria”“No tinc temps” o més recentment “A.I.L.O.D.I.U”Mazoni alhora ha estat sempre a punt per desafiar-se a si mateix i al seu públic amb nous reptes musicals a cada disc i projecte, a la recerca constant de noves paletes de colors i formes: del pop sofisticat al rock de guitarres esmolades, de l’electrònica joganera a les cançons nues i acústiques, de l’anglès al català i viceversa. Enemic declarat de la reiteració, i amb la vista posada sempre en el següent destí. Després del disc acústic “Carn, os i tot inclòs”, ara recupera tresors amagats dins la seva discografia al recopilatori digital “Cançons robades”, redescobrint nous racons i camins en un mapa sonor particular cada vegada més extens que el confirma com un dels compositors amb més personalitat de casa nostra.

JORDI LANUZA

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal –i tota l’electricitat que implica- per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” és el seu primer disc en solitari, signat amb nom i cognom, i presenta la faceta més íntima del seu autor, que se serveix tan sols de la guitarra acústica per acompanyar unes melodies delicades però a la vegada poderoses, lluminoses i càlides. Pau Vallvé és el productor del disc.

 

L’ESPIADIMONIS

L'Espiadimonis és el nou projecte de Carles Dordella, qui va ser baixista i cantant de Les Philippes. Enguany ha publicat el seu primer disc en solitari, “Estimar la vida o témer la mort”, que neix, en les seves pròpies paraules, "amb la determinació de cantar a l'amor, com tota la música pop, i també una mica a la lluita, com el bon folk". Cançons com “Grans herois” o “Melmelada, oli i vi” revelen que el seu talent per escriure grans melodies segueix intacte.