Event finished

Tickets for VÀLIUS, Yumi Yumi Hip Hop i Roger Peláez a Barcelona

VÀLIUS, Yumi Yumi Hip Hop i Roger Peláez a Barcelona

Additional info

VÀLIUS, Yumi Yumi Hip Hop i Roger Peláez a Barcelona

Event information

Indian Runners, Dynamite Stick i La Castanya presenten: 

VÀLIUS amb el nou EP Mercè
+ Yumi Yumi Hip Hop
+ Roger Pelàez canta Sau
+ vàlius Djs + Indian Runner Djs

• Divendres 29 d’abril de 2016
• La [2] de Apolo, Barcelona
• 21h • 6€ anticipada / 10€ anticipada + 7 polzades del EP Mercè a Ticketea.com

- - -

VÀLIUS

Mercè és el nou single de vàlius, coeditat entre La Castanya, Indian Runners i Dynamite Stick (segell que neix amb aquesta referència), gravat i mesclat per Cristian Pallejà i Ferran Resines amb un quatre pistes de casette al local d'assaig. Amb ell, els vàlius enriqueixen la seva proposta amb una sonoritat més folk sense abandonar la precipitació i el lo-fi i, a la cançó que dóna títol al single, versió d’un clàssic de la Maria del Mar Bonet, incorporen la veu de la Carlota Serrahima (El pèsol feréstec), que els acompanyarà en els concerts de presentació. Amb nous uniformes, defensaran aquesta nova publicació en format trio mentre pensen a gravar nou disc llarg a l’estiu.

 

Roger Pelàez canta Sau

Roger Pelàez canta Sau és un espectacle a on un idiota canta, balla, crida i insulta com si estigués sol a la sala. Cosa que, invariablement, acaba aconseguint

 

Yumi Yumi Hip Hop

Yumi Yumi Hip Hop es un trio pop de Barcelona. La forman Eli Meoz (voz y bajo), Lorena Roma (voz y guitarra) y Oriol Roca (batería) . Lorena y Eli son tan amigas que quedan cada día. Roca y Eli viven juntos, por lo que también se ven cada día. Lorena, a su vez, es vecina de Eli y Roca, por lo que se encuentran casi cada día. Lorena y Roca hace diez años que se conocen. Eli y Lorena cinco. Eli y Roca se conocieron un día en Macba. Un año después se juntaban para Yumi Yumi Hip Hop. Hasta la fecha han sacado dos EP’s en su bandcamp (yumiyumihiphop.bandcamp.com). Tontipop o twee, su música se ha descrito cercana a grupos como Talulah Gosh, Dolly Mixture o All Girl Summer Fun Band, aunque ellos tan solo quieren hacer pop intentando no sonar demasiado desastres.

 

theindianrunners.com
lacastanya.com