Evento terminado

Entradas para Tiana Antica 2018 - Veus de fusta i cristall

Tiana Antica 2018 - Veus de fusta i cristall

Información adicional

Tiana Antica 2018 - Veus de fusta i cristall

Información del evento

VEUS DE FUSTA I CRISTALL

Una flauta de cristall... Un piano de taula... Són instruments reals o imatges de llegenda? Aquests instruments, construïts a la primera meitat del segle XIX i que han sobreviscut fins avui, ens descobriran en aquest recital la seva història i els seus lligams amb uns compositors aparentment allunyats, però que es relacionen a través d’ells enmig d’una Europa convulsa, idealista i rebel.


 

La Sala Albéniz de Tiana obrirà el XIXè Festival de Música Antiga de Tiana "Tiana Antica 2018" amb el concert «Veus de fusta i cristal on Marina Rodríguez, pianoforte de taula històric, i Montserrat Gascón, flauta de vidre i argent construïda el 1823 pel joier Claude Laurent, ens oferiran obres de Muzio Clementi, Felix Mendelssohn, Ludwig Van Beethoven, Louis Drouet i Jan Ladislav Dussek.

Agraïm la Col·laboració de l'Associació Muzio Clementi de Barcelona (https://muzioclementi.cat), gràcies a la qual podrem gaudir del so original del pianoforte de taula històric "Collard & Collard late Clementi", recentment restaurat, construït l’any 1843 a la fàbrica del germans Collard.

También podría interesarte...