Evento terminado

Entradas para Clàssics L'Escala-Empúries | Vivaldi & Les Quatre Estacions

Clàssics L'Escala-Empúries | Vivaldi & Les Quatre Estacions

Información adicional

Clàssics L'Escala-Empúries | Vivaldi & Les Quatre Estacions

Información del evento

Els Concerts de Vivaldi & Les Quatre Estacions de Piazzolla | Clàssics L'Escala a Empúries

Els concerts de Vivaldi & Les Quatre Estacions de Piazzolla del Cicle de Concerts Clàssics a L'Escala - Empúries tindrà lloc el pròxim dijous 16 de agost de 2018. El concert es celebrarà en l'Església de Sant Pere de l'Eescala a les 22:00 hores.

En aquest programa presentem algunes de les millors obres de Vivaldi i de Piazzolla, plenes de virtuosisme i sentiments profunds. Són les seves obres mestres admirades i apreciades a tot el món. Vivaldi és un dels millors compositors barrocs. Dels gairebé 500 concerts de Vivaldi, 241 tenen el violí com a instrument solista, seguits per concerts per a fagot, violoncel, $auta, etc. Vivaldi va ajudar a les obres de tres moviments a avançar. Va usar sistemàticament la forma ritornello per primera vegada, en la qual l’orquestra repetia un passatge musical diverses vegades i alternava amb seccions individuals. Els seus moviments lents es caracteritzen per cantilenes meravelloses de l’instrument solista. Piazzolla va començar a tocar el bandoneón a l’edat de 6 anys, consagrant-se ràpidament com a nen prodigi. Sent encara un nen, va conèixer a Carlos Gardel, una altra de les grans )gures del tango. Piazzolla va tenir una in$uència universal en el desenvolupament del Tango Argentí, representant una autèntica revolució musical. Els seus ritmes i les seves melodies, són únics en tot el segle XX.

Horst Sohm: Director

Solistes: Eva León, Violí i Magda Rebacz, violoncel

 

Entrades per Música Romàntica per a Violí i Piano | Clàssics a  L'Escala a Empúries

Les entrades per Els concerts de Vivaldi & Les Quatre Estacions de Piazzolla a l'Església de Sant Pere de l'Escala el dijous 16 de agost de 2018 tenen un preu des de 18 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...