Event finished

Tickets for Za! presenta "Pachinko Plex" a Terrassa (Festival TNT 2018)

Za! presenta "Pachinko Plex" a Terrassa (Festival TNT 2018)

Additional info

Za! presenta "Pachinko Plex" a Terrassa (Festival TNT 2018)

  • 29 sep 2018
  • Nova Jazz Cava Terrassa, Terrassa show map
Event information

ZA! presenta "Pachinko Plex" a la Nova Jazz Cava.

La Casa de la Música de Terrassa inicia una col·laboració amb el Festival TNT, amb la programació d'aquest concert dins del festival i de la temporada TMM.

Dissabte 29 de setembre de 2018, a les 23:50 h. a la Nova Jazz Cava.

Amb el seu nou i exuberant disc Pachinko Plex, ZA! han creat un quadern de polirrítmia que explora estructures sòniques al límit de la bogeria. Han apartat per primera vegada les guitarres i els amplificadors; en el seu lloc, recorren a sintetitzadors, percussió simfònica i trompetes per a crear un registre àmpliament càlid i dinàmic. Intensament rítmics i sorprenentment melòdics, els ZA! creen un diàleg que va destapant, a mesura que avança el disc, els misteris amb els que estan jugant. La numerologia inherent en els seus complexos patrons de to i ritme revelen una fascinació per l'atzar, per les connexions aleatòries, per la descripció d'imatges abstractes sense paraules. És un so festiu, una celebració del misteri.

Les seves influències són globals, destacant el seu viatge musical i docent a Moçambic, o la seva passió per les bandes de noise japoneses com ara Boredoms, o el concepte de les màquines Pachinko a les que es fa referència durant tot el disc. També hi ha indicis d'influències interestelars, com ara quan insereixen textos de Carl Sagan a “Avances 1 2 3”. Hi ha una peça adorable de jazz anomenada “Solo Chezz”, que encaixaria perfectament en un disc de Brian Blade. Concebut per ser escoltat com un àlbum complet, cada peça es desenvolupa una sobre l'altra fins que el cúmul de soroll, gravacions de camp, melodia, percussió i vents creen un relat èpic de dos músics convertits en científics de laboratori. Controlant les seves habilitats i decisions, i fent tot el possible per donar sentit al caos.