Evento terminado

Entradas para DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL MAR

DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL MAR

Información adicional

DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL MAR

  • 19 jun 2018
Información del evento

Òscar Camps (Barcelona 1963) Socorrista, empresari i activista català. Conegut principalment  per ser el fundador i director en 2015 de l’ONG badalonina Proactiva Open Arms.

En el context de la crisi dels refugiats, en el marc de la Guerra  civil siriana, quan milers de persones perdien la vida intentant arribar a Europa, Camps va decidir desplaçar-se  a Lesbos per avaluar la situació sobre el terreny. Com que la seva empresa tenia molta experiència en vigilància de platges, ell i uns quants companys van decidir col-laborar en el rescat de refugiats que intentaven arribar a la Unió Europea a través del mar Egeu.

Sinopsi

Coneixerem què és Proactiva Open Arms i de com un grup de socorristes s'organitzen per defensar els drets humans al mar i denunciar-ne les vulneracions. Reivindiquen que la solidaritat no és delicte i que les administracions no estan a l'altura de la situació.

Participació:

Entra a www.entretothom.net i participa al debat obert "Que opines sobre la gestió de la Comunitat Europea enfront de la crisi de les persones refugiades? Com creus que hauria d'actuar?"

Totes les opinions i reflexions es recolliran i es transmetran al conferenciant per tal de tractar els temes que més us interessin.

También podría interesarte...