Event finished

Tickets for La necessitat de posar límits al turisme

La necessitat de posar límits al turisme

Additional info

La necessitat de posar límits al turisme

  • 25 sep 2018
  • SALA DE PLENS DEL CONSELL DE MALLORCA, PALMA show map
Event information

Les illes viuen una situació de risc sense precedents. L'aposta política pel monocultiu turístic com a principal motor econòmic de les illes ens ha duit a un extrem en que tot es pensa en clau «producte turístic», i en que la saturació envaeix i degrada tots els racons de l'illa i els recursos naturals dels que disposem, i ens aboca a situacions límits pròpies d'un col·lapse ecològic i també social. Abans del proper i definitiu BOOM! Construïm les alternatives.  Des de l'ecologisme les reivindiquen a partir de la necessitat de posar límits a l'explotació turística del nostre territori.

 

 Celestí Alomar (Llubí, 1960) Llicenciat amb geografia i història a la UB. Fou un dels fundadors del Partit Socialista de Mallorca. Va ser director General d’Estratègia Turística en el darrer govern de Felipe González. Fou diputat el 1999 i 2003 i Conseller de Turisme del 1999 al 2003. El seu projecte més important fou la creació de l’Ecotaxa.

Margalida Ramis (Sa Pobla 1976) És l’actual portaveu del Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Llicenciada en Física per la UIB, des del 2007 treballa al GOB com a responsable i portaveu de l’àrea de campanyes de territori i recursos naturals.

Could be of your interest...