Evento terminado

Entradas para L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier

L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier

Información adicional

L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier

Información del evento

L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier

LÉs una òpera bufa amb ribets sentimentals típica del principi del Romanticisme, que Donizetti, va estrenar el 1832, sobre un text de Felice Romani i que sesitua al País Basc francés (però no hi ha “color local”). Ha estat un dels títols còmics més apreciats del repertori operístic internacional per la bellesa de la seva música i de la seva vocalitat basada en sols cinc personatges i el cor.

 

La xerrada serà a la sala NOTA79 a las 18:00 hores.

 

TEMPORADA LICEU amb ROGER ALIER

 Nota79 obra les portes del LICEU de la mà de Roger Alier

 TEMPORADA LICEU està adreçat a tots els amants de l’òpera que vulguin conèixer de primera mà tots els detalls de les diferents òperes que conformen la temporada

2017-18 del Gran Teatre del Liceu.

 El reconegut crític i historiador Roger Alier, presenta un trimestre format per 6 xerrades on exposarà de forma amena i vivencial el contingut argumental, les característiques vocals i musicals de l’obra i la seva història així com l’audició d’exemples musicals solvents, seleccionats per a la ocasió. El trimestre acabarà amb un concert extraordinari de cloenda, el diumenge 17 de desembre a les 19:00h.

Totes les xerrades d’aquest trimestre són dissabte a les 18:00h!

Entrades per L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier a la sala NOTA79

 

Les entrades per L’ELISIR D’AMORE (1832), de Gaetano DONIZETTI - Roger Alier tenen un preu de 15€ més despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

 

 

 

 

 

También podría interesarte...