Evento terminado

Entradas para TEDxTarragonaSalon març 2017

TEDxTarragonaSalon març 2017

Información adicional

TEDxTarragonaSalon març 2017

  • 31 mar 2017
  • Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Tarragona mostrar mapa
Información del evento

URBANISME: passat, present i futur

Quina importància té la planificació urbanística en les nostres vides?

En la nostra vida quotidiana l’urbanisme de la nostra ciutat té un paper molt destacat en tot allò que veiem, la manera com vivim i ens relacionem. Sabem com és el nostre entorn actual, però coneixem les arrels del passat que ens han portat fins aquí? Com es decideix la configuració de la ciutat del futur?

Alguns estudis expliquem l’impacte que l’urbanisme pot arribar a tindre en la felicitat de les persones, si més no, en el seu benestar. Així que des de TEDxTarragonaSalon ens volem questionar la ciutat actual esbrinant els orígens del seu urbanisme i imaginant com podria ser en el futur.

Un debat obert en el que veurem un vídeo d’una xerrada TED sobre el tema per després compartir idees entre els assistents. Per fer-ho comptarem amb tres experts en la matèria, els tarragonins Carles FerrerUrbano Rifaterra i Saül Garreta. Cadascú d’ells ens introduirà en l’urbanisme del passat, present i futur respectivament de Tarragona. I ho farem en un vespre de conversa i networking on tindran cabuda les vostres preguntes i participació en el debat.

También podría interesarte...