Event finished

Tickets for Deixant Marca

Deixant Marca

Additional info

Deixant Marca

Event information

 

Les marques de qualitat i origen són un element de diferenciació dels productes alimentaris que permeten als fabricants distingir la qualitat dels seus productes. En el mercat, les marques de qualitat i origen reconegudes amb reglamentació pròpia (DOPs i IGPs), conviuen amb altres tipus de marques sotmeses al dret privat, la qual cosa de vegades genera conflictes.

Amb aquest fòrum es vol obrir un debat sobre les marques d’origen i qualitat en el sector agroalimentari a Catalunya. El fòrum està adreçat a professionals del sector agroalimentari que gestionen marques de qualitat.

Activitat gratuïta, però és necessària inscripció prèvia. Aforament limitat.

Important: Al finalitzar la teva inscripció, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya valorarà la vostra sol·licitud en funció de l'aforament disponible. Un cop feta la revisió, rebreu un correu electrònic confirmant-vos l'entrada.

Si per algun motiu finalment no podeu assistir, es prega aviseu el més aviat possible a través d'un correu electrònic al DARP: ymorcillo@gencat.cat, per oferir la seva plaça a alguna altra persona interessada.

 

 

 

 

 

Could be of your interest...