Event finished

Tickets for Introduint Mindfulness a l’escola

Introduint Mindfulness a l’escola

Additional info

Introduint Mindfulness a l’escola

  • 24 feb 2018
  • Blanquerna - Universitat Ramón Llull, Barcelona show map
Event information

INTRODUINT MINDFULNESS A L`ESCOLA

La jornada, adreçada exclusivament a docents i equips directius de centres escolars, pretén ser un espai de presentació i debat entorn casos reals d’escoles que treballen projectes de mindfulness amb el propòsit d’integrar-ne la pràctica al currículum del centre.

Es presentaran 3 projectes “en construcció” amb temps i estratègies ben diferents per adaptar-los al tarannà i valors de cada institució, cadascun aplicat a un grup d’edat diferent: infantil-cicle inicial, primària i secundaria. En el debat posterior s’exploraran les motivacions, les expectatives i les experiències que van modelant el projecte a mida que es va avançant en la seva aplicació.

Així mateix, docents que practiquen mindfulness i el faciliten als seus alumnes compartiran la seva experiència personal sobre els canvis que han experimentant, en tant que docents i als seus grups, a l’integrar mindfulness a l’aula, i debatran sobre la importància del modelatge.

La jornada finalitzarà amb una demostració (role play) d’una sessió de mindfulness per a alumnes de primària, segons el mètode Eline Snel.

PROGRAMA DEFINITIU:

09:30 Acollida

10:00 Benvinguda

10:15 Introduint mindfulness a l’escola: presentació dels projectes de les escoles convidades. Ponents: Susana Valdés (Fundació Collserola-Infantil i Cicle Inicial), Maite Ruiz (Escola IPSI-Primària), Laura Teresa García (IES El Caminàs-Secundària)

11:00 Debat moderat per Agustín Pániker, Editorial Kairós

11:45 Descans i networking

12:15 Ensenyar mindfulness o ser un docent mindful? La importància del modelatge; mestres que ensenyen mindfulness a l’aula debaten sobre la importància de la pròpia pràctica, Núria Barberan (Cicle Inicial-IPSI), Oriol Daví (Primària-LESTONNAC), Gabriel Pujades (ESO-IES Jaume Almera), Anna Ma Rifà (Batxillerat-Vedruna Vall) Modera: Elisenda Pallàs, Som Mindfulness

13:00 Portant mindfulness a l’aula: role play d’una sessió de mindfulness per a alumnes de 8-11 anys en el mètode Eline Snel,

13:50 Comiat

 

Amb el suport de Editorial Kairós, Sloyu Mindfulness y Método Eline Snel

Could be of your interest...