Entradas para Introduint Mindfulness a l’escola

Introduint Mindfulness a l’escola

Información adicional

Introduint Mindfulness a l’escola

  • 24 feb 2018
  • 10:00h (CET) Europe/Madrid
  • desde 20,00 €
  • Blanquerna - Universitat Ramón Llull, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

Introduint Mindfulness a l'escola

La jornada, adreçada exclusivament a docents i equips directius de centres escolars, pretén ser un espai de presentació i debat entorn casos reals d’escoles que treballen projectes de mindfulness amb el propòsit d’integrar-ne la seva pràctica al currículum del centre.

Es presentaran 3 projectes “en construcció” amb temps i estratègies ben diferents per adaptar-los al tarannà i valors de cada institució, cadascun aplicat a un grup d’edat diferent: infantil-cicle inicial, primària i secundaria. En el debat posterior s’exploraran les motivacions, les expectatives i les experiències que van modelant el projecte a mida que es va avançant en la seva aplicació.

Així mateix, docents que practiquen mindfulness i el faciliten als seus alumnes compartiran la seva experiència personal sobre els canvis que han experimentant, tant ells en tant que docents com els seus grups a l’integrar mindfulness a l’aula, i debatran sobre la importància del modelatge.

La jornada finalitzarà amb una demostració d’una sessió de mindfulness dirigida a alumnes de primària, segon el mètode Eline Snel.

Mès informaciò: http://sommindfulness.com

PROGRAMA PRELIMINAR:

09:30 Acollida

10:00 Benvinguda

10:15 Introduint mindfulness a l’escola: presentació dels projectes de les escoles convidades. Ponents: Susana Valdés (Fundació Collserola-Infantil i Cicle Inicial), Maite Ruiz (Escola IPSI-Primària), Laura Teresa García (IES El Caminàs-Secundària)

11:00 Debat moderat per Agustín Pániker, Editorial Kairós

11:45 Descans i networking

12:15 Ensenyar mindfulness o ser un docent mindful? La importància del modelatge, mestres que ensenyen mindfulness a l’aula debaten sobre la importància de la pròpia práctica, Modera: Elisenda Pallàs, Som Mindfulness

13:00 Portant mindfulness a l’aula: role play d'una sessió de mindfulness per a alumnes de primària, en el mètode Eline Snel

13:50 Comiat

Amb el suport d' Editorial Kairós i Método Eline Snel

También podría interesarte...