Event finished

Tickets for El Conte de Nadal a Barcelona (Jove Teatre Regina)

El Conte de Nadal a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

El Conte de Nadal a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

El Conte de Nadal al Jove Teatre Regina

El Conte de Nadal estarà a Barcelona del 8 al 23 de desembre. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

El senyor Scrooge és un vell avar, de caràcter estrany, que no suporta l'alegria de les Festes Nadalenques. Amb ell treballa en Bob Cratchit, un bon home , que s'estima molt la seva família , sobretot el seu fill Tim, que està molt malalt. L'Scrooge , per contra, no té cap mena de sentiment i rebutja, fins i tot, al seu nebot Fred. Però aquest any les coses canviaran una mica, doncs rebrà la visita d'un seguit de fantasmes: el del seu antic soci Jacob Marley i els esperits dels Nadals Passats, Presents i Futurs, que el faran canviar d'opinió al mostrar-li tot el que pot passar si no deixa de ser una persona egoista.

Charles Dickens va crear un relat breu, tendre, emotiu, inoblidable, on reflecteix els dolors i els treballs del dia a dia, peró també els desigs més nobles de bondat i solidaritat, que es revifen a l'entorn del Nadal, una festa que caldria assaborir com pertoca de veritat.

Un clàssic de la literatura universal que reivindica l'esperit humà i solidari del Nadal

Entrades per El Conte de Nadal a Barcelona

Les entrades per  El Conte de Nadal a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

conte1-050917.jpg

Could be of your interest...