Evento terminado

Entradas para Cyrano en Barcelona (Teatre Borràs)

Cyrano en Barcelona (Teatre Borràs)

Información adicional

Cyrano en Barcelona (Teatre Borràs)

Información del evento

Importante: Promoción a 18€ hasta fin de evento

Cyrano en Barcelona

El evento Cyrano estará en Barcelona hasta el 11 de marzo de 2018. Podrás disfrutar del evento en el Teatre Borràs de Barcelona.

Lluís Homar, recentment guardonat amb el Premi Butaca al millor actor, es posa a la pell de Cyrano acompanyat de Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori i de l'equip artístic que ja va triomfar amb 'Terra Baixa': Pau Miró a la dramatúrgia i direcció, Lluc Castells a l'escenografia i vestuari i Sílvia Pérez Cruz a la música original.

Després de l’èxit artístic i de públic de 'Terra Baixa', Lluís Homar i el festival Temporada Alta tornen a impulsar una projecte teatral singular. I per fer-ho, s’envolten de grans professionals amb gran experiència i excel·lència en el seu camp per fer arribar al públic un muntatge impecable.

Amb Pau Miró i Oscar Valsecchi, Homar forma un tàndem creatiu que els duu a abordar els clàssics amb una mirada sensible i actual buscant els punts de confluència entre els temes de la literatura universal i les preocupacions de qualsevol ciutadà.

Lluís Homar protagonitza el clàssic d'Edmond Rostand, per posar-se el nas d’un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac.

Entradas para Cyrano en Barcelona

Las entradas para el espectáculo Cyrano en Barcelona tienen un precio desde 16 euros.  ¡No te quedes sin entradas!.

También podría interesarte...