Evento terminado

Entradas para Daahoud Salim Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Daahoud Salim Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Daahoud Salim Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Daahoud Salim Quintet en Barcelona

No te pierdas el concierto de Daahoud Salim Quintet el próximo martes 19 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Daahoud Salim piano, Bruno Calvo trompeta, Pablo Martínez trombó, Hendrik Müller contrabaix, Sun-Mi Hong bateria.

Només porta dos anys en actiu, però aquest quintet, en tan poc temps, ja s’ha guanyat el fet d’actuar en alguns dels festivals i sales més rellevants d’Europa (Bimhuis, Festival Internacional de Jazz de Madrid, Festival Internacional de Jazz de Getxo...) i ésser premiat com a millor banda i millor solista (Daahoud Salim) al 40è Festival de Internacional Jazz de Getxo, entre altres importants distincions. El seu hardbop hipnòtic, enèrgic i espiritual està basat en composicions del jove pianista i del seu pare, Abdu Salim –qui els acompanya en ocasions sobre l’escenari–. Abdu Salim (Texas, 1950) ha estat un dels pioners del jazz a Espanya, un saxofonista que ha deixat empremta en aquests joves i en moltes altres generacions de jazzmen. Una vetllada on està garantida la música de primera qualitat.

Entradas para Daahoud Salim Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Daahoud Salim Quintet en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de A Contra Blues sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...