Event finished

Tickets for Dins la Ger al Festival ÉSDANSA

Dins la Ger al Festival ÉSDANSA

Additional info

Dins la Ger al Festival ÉSDANSA

  • From 22 aug to 26 aug
  • Oficina de Turisme, Les Preses show map
Event information

Dins La Ger en Festival ÉSDANSA 

Dins La Ger en Festival ÉSDANSA estarà a Girona en agost. L'espectacle serà dins una Iurta (Sortida: Oficina de Turisme, Les Preses).

Dimecres 22 (18.30h i 19.30h), dijous 23 (18.30h i 19.30h), divendres 24 (18.30h i 19.30h), dissabte 25 (10h i 11h) i diumenge 26 (10h i 11h)

DINS LA GER

Companyia Folklòrica Nacional de Mongòlia

Endinsa’t en la immensitat de la cultura dels nòmades de Mongòlia en una experiència completa en què descobrirem quatre dels pilars que fan que aquesta cultura sigui tan especial, tots ells Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat: el cant diatònic Khöömi, la iurta, o en mongol ger, el morin khuur, el violí de dues cordes tan característic d’aquesta cultura, i les danses Biyelgee que representen la forma de vida dels nòmades. Una vivència mística que viurem dins una Iurta tradicional mongola amb el mobiliari típic que l’acompanya que ens traslladarà a aquesta terra de pastures i boscos profunds tot explicant-nos la història de les invasions nòmades.

 

Indicacions: el punt de trobada serà l’Oficina de Turisme de les Preses. Des d’allà un autocar desplaçarà els espectadors fins el lloc en concret i, un cop acabat l’espectacle, els tornarà a l’Oficina de Turisme de les Preses. Accessibilitat: terreny no asfaltat, persones amb mobilitat reduïda contacteu amb el festival. Venda d’entrades: es farà per les vies habituals i, si no s’han exhaurit, el mateix dia es podran comprar al Punt d’Informació de l’Ésdansa. No es vendran entrades a l’Oficina de Turisme, cal tenir l’entrada prèviament comprada.

 

 

Entrades per Dins La Ger en Festival ÉSDANSA a Les Preses

Les entrades per Dins La Ger en Festival ÉSDANSA a Girona tenen un preu a partir de 5€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

L'entrada és gratuïta pels menors de 5 anys. 

Els descomptes no són acumulables.

 

 

Could be of your interest...