Evento terminado

Entradas para La vie en rose

La vie en rose

Información adicional

La vie en rose

Información del evento

Et convidem al Passi obert de la darrera creació de la Cia. de dansa Mar Gómez.

Durant la darrera setmana del mes de febrer, el Teatre Modern acull a la Cia. de dansa Mar Gómez, per tal d'ultimar el que serà el seu  proper espectacle de sala, La vie en rose

Existeix alguna cosa més apassionant que contemplar com es construeix  una història d’amor: veure des de lluny com aquesta es destrueix de la manera més grotesca i terrible.

La cia. Mar Gómez presenta un film escènic, una batalla acarnissada entre dos personatges que transformen el que podria ser una bella història d'amor en una autèntica batalla campal per tal d'aniquilar-se entre ells.

Inspirada lliurement en la famosa tragicomèdia cinematogràfica "la guerra dels Rose", la companyia flirteja obertament amb el setè art i convida al públic a gaudir d'una peça de dansa-teatre, com si estigués al davant de la gran pantalla.

 

Fitxa artística:

Direcció artística: Mar Gómez. Direcció coreogràfica i interpretació: Mar Gómez i Xavier Martínez. Escenografia i vestuari: Cia. Mar Gómez. Disseny il·luminació: Jaume Ortiz. Producció i distribució: Marta Riera

 

 

Durada de l'espectacle:  60 minuts

También podría interesarte...