Event finished

Tickets for Gala Divertisment a Igualada

Gala Divertisment a Igualada

Additional info

Gala Divertisment a Igualada

  • 13 may 2018
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

Gala Divertisment a Igualada

Gala Divertisment al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 13 de maig de 2018 a les 19:00 hores.

Ballet de Catalunya

Direcció General: Leo Sorribes. Direcció artística: Elias García. Coreografies: Elias García, Raphael Bianco i Marius Petipa. Direcció tècnica: Ricardo Alegria. Assistència artística: Ksenia Korobchanskaya, Ángeles Lacalle.  Música: Ricardo Drigo, W. A. Mozart, R.V. Rachmaninov, L. Minkus. Intèrprets: Solistes i Cos de Ball del Ballet de Catalunya

El Ballet de Catalunya neix amb vocació de mostrar la millor dansa feta a casa i consolidar així la nostra capacitat artística envers aquesta disciplina.   

Divertisment és un homenatge al treball, l’esforç i la col·laboració de totes aquelles persones i institucions que han acompanyat l’equip, fins a poder oferir al gran públic un espectacle fet a mida, amb l'objectiu de mostrar la versatilitat i potencial dels seus ballarins. 

Veurem un programa on s'inclouen diversos llenguatges coreogràfics, des del repertori d'El Corsari o El Trencanous, fins al més contemporani, amb coreografies de Raphael Bianco.

Entrades per Gala Divertisment a Igualada

Les entrades per la Gala Divertisment al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 13 de maig de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 18 euros +despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

 

Could be of your interest...