Event finished

Tickets for Nevermore

Nevermore

Additional info

Nevermore

  • From 11 nov to 12 nov
  • TEATRO PLAZA - CASTELLDEFELS, Castelldefels show map
Event information

Nevermore a Castelldefels

L'espectacle Nervermore al Teatre Plaza de Castelldefels el diumenge 11 de novembre de 2018 a les 19:00 hores.

Una visió onírica de la vida i de l'obra d'Edgar A. Poe.

L'acció succeeix en el saló de casa del protagonista d'aquesta història. La malaltia de la seva esposa Virgínia, i la precarietat econòmica de la família, turmenten la ment de l’escriptor.

La situació amarga de la parella i els pocs recursos econòmics, arrossegaran a l’escriptor a l’addicció a la beguda i les drogues submergint-lo en una barreja de realitat i ficció en la qual aquest crea, viu i pateix els personatges de les seves obres i contes fantàstics més cèlebres; La Mort Roja, omnipresent i El Corb en procés de creació seran els personatges que acompanyaran a Poe, fruit de les seves habilitats creatives que es convertiran alhora en el seu do més preuat i en la seva maledicció, engrandint la seva obra i destrossant la seva vida privada i la seva persona amb la pèrdua inevitable de Virgínia, que transformada en Annabel Lee ens cantarà la seva trista i delicada història.

  • Durada espectacle:  80 minuts
  • Direcció i coreografia: Frederic Gómez Martínez
  • Composició musical: Jordi Morales
  • Ballarins: Sergio Pla (EdgarAllan Poe), Montserrat Selma (El Cuervo), Claudio Rojas (La Muerte Roja) i Flàvia Camacho (Annabel Lee).
  • Músics: Flàvia Camacho (soprano), Anna Meli (piano), Laura-Leena Pauni (flauta), Laia Queralt (clarinet), Otilia Dan (1r violí), Aleix Mercadal (2n violí), Jorge Retuerta (viola), Irene Labrador (violoncel), Aina Forteza (contrabaix), Takeo Takahashi (percussió), Jordi Morales Mateu (direcció).

 

SERVEI D'ACOLLIDA

 

 

Entrades per Nevermore al Teatre Plaza

Les entrades per Nevermore a Castelldefels tenen un preu de 12€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...