Evento terminado

Entradas para Un olé a tiempo - Art en Cicle Súria

Un olé a tiempo - Art en Cicle Súria

Información adicional

Un olé a tiempo - Art en Cicle Súria

Información del evento

Un olé a tiempo - Art en Cicle Súria

L'escola José de la Vega (Barcelona) arriba a Art en Cicle amb l'espectacle Un olé a tiempo el dissabte 17 de febrer a les 20:00h al Teatre del Foment Cultural de Súria.

El gadità José Saucedo va començar a tocar la guitarra als 10 anys i es va formar amb artistes de primer nivell com Manolo Sanlúcar i Gerardo Núñez, començant de jove a actuar a diferents festivals flamencs de la geografia espanyola. Alguns dels músics als que ha acompanyat amb els seus ràpids i apassionats fraseigs han estat Andrés Peña, Mercedes Ruiz, Juan Ogalla, Ana Salazar, Belén Maya, Olga Pericet, Manuel Liñán o Mayte Martín, entre una llarga llista. Però no només se l’ha pogut escoltar al nostre país, sinó que també ha realitzat gires per països com Itàlia, França, Alemanya, Portugal i Japó. A nivell docent, treballa a l’escola de flamenc José de la Vega, on també imparteix classes un dels bailaors que integren la seva formació, Toni Moñiz. El bailaor barceloní, format amb mestres com Antonio Canales, Merche Esmeralda i Manolo Marín, destacarà com a figura masculina aquesta setmana sobre l’escenari de Tarantos, mentre que Inés Rubio i Lorena Oliva seran les que aportaran l’elegància i sofisticació femenina amb els seus moviments altament expressius. Una formació d’alta volada.

Entrades per Un olé a tiempo - Art en Cicle Súria

Les entrades per Un olé a tiempo el dissabte 17 de febrer a les 20:00h al Teatre del Foment Cultural de Súria tenen un preu de 12 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...