Evento terminado

Entradas para Duquende en Barcelona (Sala Jamboree)

Duquende en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Duquende en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Duquende en Barcelona

Duquende se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 18 de mayo.

Duquende cante, Paco Heredia guitarra.

El flamenc té en el cante de Duquende i en el toque de Paco Heredia dos exponents de primera magnitud. El cantaor de Sabadell, de nom de pila Juan Rafael Cortés Santiago, fou apadrinat pel propi Camarón de la Isla quan només tenia 9 anys i beneït per Paco de Lucía uns anys més tard, quan se’l va endur de gira a recórrer món. Dels seus discos sobresurten “Duquende y la guitarra de Tomatito” (1993) i “Samaruco” (2000) sota la producció d’Isidro Muñoz. Així com el directe a París “Live in Cirque d’Hiver”, precisament seguint les passes del propi Camarón i acompanyat per la guitarra de Juan Gómez “Chicuelo”. El seu company en les actuacions del cicle 1906 serà el guitarrista Paco Heredia, amb qui ha forjat una complicitat molt especial i que és un autèntic mestre en l’art d’acompanyar al cante. Malgrat la seva joventut, tant la personalitat com la lluentor del seu toque li han concedit a Paco Heredia una distinció pròpia en el món del flamenc.

*Per gentilesa d’Estrella Galicia, que patrocina aquest cicle, l’entrada al concert té inclosa de manera gratuïta una consumició de la cervesa 1906.

Entradas para Duquende en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Duquende en Barcelona tienen un coste desde 23 euros. Disfruta de Duquende sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...