Evento terminado

Entradas para El Chalu Proyect en Barcelona (Sala Jamboree)

El Chalu Proyect en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

El Chalu Proyect en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

El Chalu Proyect en Barcelona

El Chalu Proyect se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 28 de febrero.

Edmanuel “El Chalu” piano i veu, Sonia Moreno veu, Federico Carreras saxo, David Correa guitarra flamenca, Alex Fong baix, Frank Durand bateria, Carlos Reyes “Compota” congues, Anton Fernández “El Meji” cante.

Aquest projecte, liderat pel compositor i pianista Edmanuel García “El Chalu”, ofereix una interessant i energètica fusió de jazz amb música llatina, però també amb la presència de guitarra i cante flamenco, protagonitzats respectivament pel guitarrista David Correa i el cantaor Anton Fernández “El Meji”. La formació es completa amb Sonia Moreno, destacada cantant en el terreny de la música popular cubana, Alejandro Font “El Chino”, baixista amb una llarga trajectòria en el filin, el jazz i el funk, el saxofonista argentí Federico Carreras i amb la base rítmica del baterista Frank Durand i el percussionista Carlos Reyes “Compota”. Ritmes llatins i afrocubans que faran aixecar de la cadira a més d’un.

Entradas para El Chalu Proyect en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de El Chalu Proyect en Barcelona tienen un coste desde 16 euros. Disfruta de El Chalu Proyect sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...