Evento terminado

Entradas para ELINA SITNIKAVA

ELINA SITNIKAVA

Información adicional

ELINA SITNIKAVA

Información del evento

ELINA SITNIKAVA

DIJOUS, 15 de març de 2018 a les 20.00 h Teatre Principal de Valls

Elina Sitnikava, violí
Miguel Ángel Dionis, piano

Primer premi 2016 del Concurs Paper de Música


Elina Sitnikava (Minsk – Bielorússia, 1990). Va començar a tocar el violí als cinc anys. Posteriorment, va estudiar a l'Acadèmia Estatal de Música de Bielorússia, a Minsk. Des del curs 2010-2011 és alumna de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, al Departament de Violí / Telefónica amb el professor titular Zakhar Bron.  Gaudeix de beca de matrícula CLH i
de residència Fundació Albéniz. Ha rebut classes magistrals de Vadim Gluzman, Horaci Grach, Mauricio Fuks i de Vadim Gluzman. Ha estat guardonada amb primers premis en  ciutats com ara  Chisinau (Moldàvia) i amb segons premis a Kíev (Ucraïna) o a Minsk. El 2012 va guanyar el segon premi en la categoria sènior del XII Concurs Internacional per a Joves Violinistes Karol Lipinski i Henryk Wieniawski de Lublin (Polònia). El 2014 va guanyar el primer premi del Concurs Violins per la Pau celebrat a Màlaga. El curs 2015-2016 va guanyar el primer premi en el Concurs Internacional Paper de Música de Capellades en la seva XXVII edició. L'any 2000 va tenir la primera experiència orquestral, i més tard va actuar amb les orquestres Nacional de Cambra i Simfònica Nacional de Bielorússia, amb les que ha interpretat Les Quatre Estacions de Vivaldi, el Concert per a violí núm. 5 de Mozart o el Concert per a violí núm. 1 de Bruch, entre d'altres. Com a alumna de l'escola, ha format part de l'Orquestra Simfònica Freixenet, sota la direcció de Jesús López Cobos, Pablo González i Josep Pons, així com  de l'Orquestra de Cambra Sony de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, dirigida per Maximiliano Valdés i Antoni Ros Marbà, i actualment és membre del Duo Prokofiev.

Miguel Ángel Dionis (Santa Cruz de Tenerife), becat pel govern autònom de Canàries es trasllada al CSMB per realitzar els estudis de grau superior sota la direcció de Miquel Farré. Ha realitzat cursos amb Guillermo González, Josep Colom, Miquel Farré, Àngel Soler, Claude Helffer, James Avery, Jorge Pepi, Dimitri Bashkirov i Edith Fischer. Primer premi en el XI Concurs Nacional de piano Joan Massià, el segon premi en el XXIV Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya, el primer premi en el concurs de piano Cercle XII de gener,  el segon premi de solistes de la mostra de música de la Generalitat de Catalunya, el primer premi en el XXV Concurs de Joves de Catalunya i el primer premi en el concurs de la Universitat Ramon LLull.
Ha fet enregistraments per a Ràdio Nacional d'Espanya, Suisse Romande, Televisió Espanyola, Televisió Canària i TV3, Stuttgart TV i Berlin TV. Ha fet de solista amb diferents orquestres sota la direcció de Víctor Pablo Pérez, Maximino Zumalave, Mark Peters, Paul Opie,  Albert Argudo i Alejandro Posadas.
Actualment és professor repertorista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Catalunya


Obres de Johannes Brahms, Jules Massenet, Vittorio Monti, Henryk Wieniawski, Edward Elgar i Pablo de Sarasate

Les entrades per ELINA SITNIKAVA al Teatre Principal de Valls tenen un preu desde 8€. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...