Event finished

Tickets for Faemino y Cansado; ¡Como en casa ni hablar!

Faemino y Cansado; ¡Como en casa ni hablar!

Additional info

Faemino y Cansado; ¡Como en casa ni hablar!

  • From 03 oct to 05 oct
  • From €0.00
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

Entrades per a Faemino y Cansado, ¡Como en casa ni hablar!

  • Dies i horaris: divendres 3 a les 21:00 hores; dissabte 4 a les 20:00 hores i diumenge 5 a les 19:00 hores.
  • Preu: 20€

Poques vegades el nom d’un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa de manifestar els sentiments d’uns creadors: Com a casa ni parlar-ne!

Faemino y Cansado aconsegueixen amb ¡Como en casa ni hablar! La extra-maduresa. Recordem que la maduresa ja la van aconseguir fa anys. Que pretenen amb aquest nou espectacle? Pretendre, pretendre, res. Els que els  agradaria és que la gent rigui no menys de 23 vegades i que al sortir del teatre fossin millors persones i trobessin el sentit de al vida.

I que fan per aconseguir-ho? 26 frases amb contingut hilarant desperdigades durant la representació. I com que només busques 23 rialles, es tractaria de: 1) cobrir-se les esquenes o 2) un extra o bonus-track.

Concretant. En que consisteix ¡Como en casa ni hablar!. Paròdia del còmic “lasvegiense”, paròdia del mim “circoliense”, paròdia de l’atracció “cruceriense”, paròdia del “cuentachiste”... i molt salero.

Aquest espectacle ha estat creat entre la solitud dels camps de Soria i el frenètic aldarull de la Cava Baixa de Madrid. I es nota!

Espectacle en castellà

Durada: 1h 20 min

 

Could be of your interest...