Event finished

Tickets for festicam 2015

festicam 2015

Additional info

festicam 2015

  • 10 oct 2015
  • From €0.00
  • Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, Amposta show map
Event information

 

 

Espectacles/companyies:                                      Consulta el programa amb horaris detallats

 

«Nuova Barberia Carloni», de Teatro Necessario: Aquesta companyia italiana guardonada a nombrosos festivals internacionals, ens presenta la barberia, el centre neuràlgic de qualsevol poble fa només unes dècades. Tres aspirants a barber s’inspiren en aquesta tradició i estètica del passat per convidar-nos a conèixer les seves arts i mentre esperem el torn mostraran totes les seves habilitats. Veritables artistes del cabell convençuts que solucionaran qualsevol problema a cop de loció. Tot per aconseguir que el client surti net, llis, regenerat en cos i ànima.
Gènere: Teatre i circ
Duració: 60 minuts
Preu sense abonament: 4 a 12 anys 8€ / + 13 anys 12€

 

«Íter», de Serena Vione: després d'una llarga carrera com gimnasta artística, Serena Vione es va especialitzar amb acrobàcia aèria i improvisació teatral, i ha col·laborat en diferents projectes, com Cirque du Soleil, Leandre Ribera o Teatrazione. Íter és un viatje a través de la fantasia, les emocions i les sensacions. Un espectacle unipersonal dirigit per Claire Ducreaux.
Gènere: Circ
Duració: 35 minuts.

 

«L'home roda» de Professor Karoli: un personatge incombustible!Professor Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil encara, com no... sobre rodes! Un espectacle visual apte per a tots els públics.
Gènere: Circ
Duració: 50 minuts

 

«Somins de sorra»de BorjaYtuquepintas:Espectacle  multidisciplinari  que  combina  art  amb  sorra,  música  en  directe,  titelles  de  gran  format  i  pintura  ràpida.  Només  amb  les  mans  i  sorra sobre un vidre l’il∙lustrador Borja González realitzarà sobre l’escenari  i  projectades en  una gran  pantalla  històries  que  us  ompliran  d’emocions. 
Pura inventiva i creació que no us deixaran indiferents.
Gènere: Multidisciplinar
Duració: 55 minuts.
Preu sense abonament: 5 € 

 

«Las polis»:de CIRCulant, espectacle de carrer en el que dos dones policies, apareixen de sobte a una plaça. Encarregades de mantenir l'ordre i la seguretat, despleguen totes les seves forces amb la finalitat de mostrar a la població que tot està sota control... o quasi tot...o res.
Gènere: clown
Duració: 50 minuts.

                

«Espectácolis», de l'EtcA: recreació d'espais reals... o no tant. Personatges impossibles... o no tant. Work in progress d'investigacions en diferent territoris dramàtics. Una seqüència vertiginosament divertida de treballs preparats per alumnes de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta
Gènere: teatre i circ
Duració: 80 minuts
Preu sense abonament: 4€

 

«Exhibició de cèrcol aeri» d'Artmove- Studio Company.: realitzarà exhibicions de circ de diferents disciplines. Els van tenir a la primera edició del festicAM presentant un número d'acrobàcia aèria en teles. Aquesta edició ens sorprendran amb noves disciplines. De segur que no ens deixaran indiferents!

 

«Exhibició de hula hoop» de Salima Artist . Aquesta artista internacional ens oferirà una exhibició de la disciplina de hula-hoop. Sempre atraient, sempre diferent, sempre novedosa. La tindrem present dins la programació, a la 1era edició de "Tasta el Mercat de Nit"

 

I a més ...

Taller de Circ de l'EtcA, Batukeem Amposta i la música de la Big Band de la Fila.

 

Per gaudir del festicAM 2015 

Avantatges si adquireixes l'abonament dels tres espectacles de pagament:

Adquireix l'abonament dels tres espectacles de pagament i gaudeix d'un 25% de descompte  en tots els espectacles.

Menja durant el festicAM als Restaurants adherits i aprofita't del 10% de descompte presentant l'abonament.*
Assaboreix una tapa i canya de franc a la primera edició del "Tasta el Mercat de Nit"
Compra als establiments amb el distintiu festicAM i beneficia't de descomptes presentant l'abonament.

* la promoció als restaurants estarà vigent el 9 i 10 d'octubre. La promoció dels começos estarà vigent del 9 al 24 d'octubre. Cada abonament només serà vàlid per a una vegada, en cadascuna de les promocions publicades. Els descomptes no són acumulables.

Entrades per espectacles sense abonament:

Si ho prefereixes també pots adquirir les entrades dels espectacles per separat. Les entrades anticipades de cadascun dels espectacles les pots adquirir a Ticketea i en el punt de venda habilitat per al festicAM que es trobarà situat a la plaça del Mercat. I una hora abans de cada espectacle, a guixeta.

 

Compra l'abonament a www.ticketea.com o a la Fila


Abonament Nens de 4 a 12 anys: 12€
Abonament Majors de 13 anys: 16€

Les compres per Ticketea s'han de bescanviar a la Fila per l'abonament imprès en paper. Pots fer-ho de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 i 1 hora abans de cada espectacle.

Could be of your interest...