Evento terminado

Entradas para Concert "TXARANGO" ,"ASPENCAT" i "OQUES GRASSES" a Mallorca

Concert "TXARANGO" ,"ASPENCAT" i "OQUES GRASSES" a Mallorca

Información adicional

Concert "TXARANGO" ,"ASPENCAT" i "OQUES GRASSES" a Mallorca

Información del evento

 Entrades per a "TXARANGO"; "OQUES GRASSES" i "ASPENCAT"

  • Data: Dissabte 10 de JUNY 2017
  • Hora: Obertura de portes 19.30h | Inici concert 20:00h 
  • Recinte: Quarter General Luque; INCA
  • Preu Anticipada: 
  • De la entrada 1 a la entrada 500: 12€ més despeses de gestió.
  • De la entrada 501 a la entrada 1000: 15€ més despeses de gestió.
  • A partir de l'entrada 1001: 18€ més despeses de gestió.
  • Entrada gratuita per a nins fins a 8 anys (inclosos). *Es reserva el dret de demanar DNI.
  • Preu per a residents a INCA*: 15€ més despeses de gestió (Es demanara DNI* amb residencia a INCA).
  • Dia de l'event a Taquilla: 22€ més gastos de gestió.

 

*ELS RESIDENTS D'INCA HAURAN DE PRESENTAR OBLIGATORIAMENT EL DNI A L'ACCÉS DESTINAT PER A LA SEVA ENTRADA.

 Els menors de 16 anys hauran d’entrar amb un adult major de 18 anys i romandre amb ells durant tot el concert.

 Queda totalment prohibida l'entrada al recinte amb llaunes, ampolles, armes, paraigües i qualsevol altre tipus d'objectes que l'organització consideri perillosos

No es permetrà l'accés al recinte amb menjar i/o begudes adquirides fora del mateix.

 

 TXARANGO

És música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar. A l’estranger, la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d’origen, unida a l’energia i l’entrega que desborden, és el que els fa connecta immediatament amb el públic.

 Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment. Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d’Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica i fites que donen la mida del projecte com el fi de gira 2015 al Sant Jordi Club de Barcelona amb entrades exhaurides i amb col·laboració estel·lar de Chucho Valdés o la creació d’un festival, el Clownia Festival.

 El seu tercer disc i la gira que l’acompanya són la novetat més esperada d’aquest 2017.

 

 

OQUES GRASSES

 Crida-li com vulguis a tot el que et passa, les coses poden ser de unamanera o d'una altra depenent de la importància que els vulguis donar. Les paraules i accions per descriure tot el que ens passa són les que s'encarreguen de fer-ho saber als altres i de fer que ho sapiguem nosaltres mateix. Tothom està aquí pel mimso, i tothom ho viu de diferents maneres. Losninjas bonsai també.

 Tot pot ser poc i poc pot ser tot, deia la gallina; ens pot anar la vida o pot ser insignificant. Podríem travessar el món a l apata coixa per tenir-ho, fins i tot tornar-ho a travessar en cas que arribéssim al lloc i ens diguessin que ho tornéssim a fer, o podem passar-nos la vida tirant pedres als avions.

 Ens desborden les coses boniques i hem estat vius totes lasmañanas. Fent les coses sense pensar es pot arribar a fer coses que mai hauries pensat. Cada dia farem el que puguem fent el que volem, i gens, i gens, gairebé res més que el que fem, gairebé gens, gairebé res serem.

 Que no s'acabin els principis.

ASPENCAT

Són el grup més important del País Valencià de l'actualitat i un dels noms amb més present de la música en català.

 Una banda de 9 components, de llarga trajectòria musical, executant un combo d'ska reggae ballable reformulat amb electrònica potent, que dota el conjunt d'una solidesa,contundència i dinamisme dalt l'escenari que pocs projectes poden igualar.

 Aspencat són profetes als Països Catalans, però també compten amb un important currículum a sales i festivals europeus i de la resta de l'Estat, amb especial menció al Rototom o el Viña Rock on s'han convertit en un nom habitual.

 Després de ser portada de l’Enderrock al mes de setembre i presentar el seu nou disc "Tot és ara” (Halley Records, 2015) al Mercat de Música Viva de Vic, a La Mercè de Barcelona i a les Fires de Sant Narcís de Girona durant la tardor del 2015,entre d’altres actuacions destacables, aquest 2017 continua la gira que no ets perdre.

 

 

 Entrades desde 12€ més despeses de gestió.

 

También podría interesarte...