Event finished

Tickets for 24è Festival de Jazz Costa Brava. Robin Mckelle

24è Festival de Jazz Costa Brava. Robin Mckelle

Additional info

24è Festival de Jazz Costa Brava. Robin Mckelle

  • 13 oct 2018
  • Teatre Municipal de Palafrugell - numerat, Palafrugell show map
Event information

 

 

24è Festival de Jazz Costa Brava 2018

Dissabte, 13 d'octubre de 2018 a les 21.00h ·TMP - Teatre Municipal de Palafrugell

ROBIN MCKELLE

Robin Mckelle (veu), Raphael Debacker (teclats), Nicolas Thys (baix) i Kush Abadey (bateria)

 

PREU: 20 €

ABONAMENT CONJUNT AMB L'ESPECTACLE JAZZ & ROUGE: 35 €

 

 

«Robin McKelle no és una cantant qualsevol. Posseeix una textura de veu única, i la seva interpretació del soul arriba directa al cor, amb el jazz i el blues que també hi són presents. Tot plegat fa que els seus directes siguin realment emocionants»

 

The Telegraph

 

 

 

Robin Mckelle va créixer a Rochester (Nova York) i es va graduar al Berklee College of Music de Boston. Reconeguda en la categoria de jazz vocal amb el premi Thelonius Monk, va iniciar, sens dubte, una trajectòria brillant.

Heart of Memphis (2014) va ser la peça que la va donar a conèixer. Però feia temps que McKelle volia gravar un disc amb la majoria de les gravacions composades per ella. I així van néixer The Looking Glass (2016) i Melodic Canvas (2017), aquest més proper al jazz. Ambdós han rebut el reconeixement de la crítica especialitzada i del públic

Des dels seus inicis, el registre vocal de McKelle desperta l’atenció de diferents artistes, que no dubten a comptar amb la seva veu, com Herbie HancockWayne ShorterTerence BlanchardDavid Bowie, Gregory Porter o Bobby Mc Ferrin, entre d’altres.

Els seus concerts en directe són sempre experiències apassionants. La cantant demostra que la complicitat amb la banda és magnífica, i expressa també mitjançant el seu contralt i la posada en escena la seva passió pel blues, el so Memphis, el soul i el jazz d’una manera realment contagiosa.

 

 

 

 

 

 

Could be of your interest...