Evento terminado

Entradas para Afores Fest al Prat de Llobregat ( La Capsa)

Afores Fest al Prat de Llobregat ( La Capsa)

Información adicional

Afores Fest al Prat de Llobregat ( La Capsa)

Información del evento

Entrades per al Festival Afores Fest a la sala La Capsa (El Prat de Llobregat). 

Les entrades per al Festival Afores Fest el próxim disabte 26 de 2018 a les 21 hores tenen un preu des de 10 € + despeses de gestió / 14 € taquilla. 

L’Afores Fest torna aquest any per a servir com a aparador de les bandes més prometedores de l’escena alternativa de Barcelona i rodalies. Aquest any tanca el cartell Cine Nuria, Centauros, O’o, Uniforms, Los Bengala i Soledad Vélez.

 

Menors:

• Menors de 12 anys:

– Poden accedir als concerts de La Capsa acompanyats dels seus pares/mares i/o tutors legals.

– Els pares/mares i/o tutors legals hauran de signar un document acceptant que el concert no té les condicions de so, espai i il•luminació aptes per a la seva edat.

-Si l’aforament ho permet, l’entrada del menor de 12 anys serà gratuïta. En el cas que vulgueu assegurar-vos l’entrada del menor, us recomanem que compreu l’entrada de forma anticipada.

•De 12 a 16 anys: han d’accedir acompanyats dels seus pares/mares i/o tutors legals. Si no també poden accedir acompanyats d’un adult responsable amb una autorització signada pels pares/mares i/o tutors legals.

•A partir de 16 anys: poden accedir al recinte sense problema.

• En el cas que el menor no compleixi aquesta normativa, no li serà permès l’accés a la sala i en cap cas se li retornaran els diners de l’entrada.

**Excepte els concerts familiars i “child friendly” .

Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres!

www.lacapsa.org

También podría interesarte...