Evento terminado

Entradas para Cantilafont

Cantilafont

Información adicional

Cantilafont

  • Del 15 jul al 16 jul
  • Zona Esportiva, Santa Eulàlia de Puig-Oriol mostrar mapa
Información del evento

 

El Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic promogut per l’Associació Voraviu Produccions Culturals que té lloc al Lluçanès durant una tarda, vespre i nit de juliol.

Té caràcter itinerant, és a dir, cada any es celebra en una font o espai diferent de la nostra petita comarca amb la intenció de recuperar indrets que la quotidianitat i el pas del temps han deixat en l’oblit.

El festival neix el 2013 d’una simple pregunta que es van fer un grup d’amics amb diferents inquietuds culturals i professionals lligades al món artístic. Acostumats a consumir cultura a la ciutat i lluny de l’entorn rural on hem crescut, perquè no podem tenir un festival com els que ens agraden a casa nostra?

La resposta a aquesta pregunta tan senzilla, va ser la raó de que avui el Cantilafont s’hagi convertit en una jornada festiva arrelada als valors del nostre particular territori. Una cita ineludible dins del calendari d’activitats de cultura popular de la comarca. 

Aquest any, celebrem la 5a edició del Cantilafont el dia 15/07/2017 a la bonica població de Santa Eulàlia de Puigoriol (Lluçà). 

También podría interesarte...