Event finished

Tickets for Cap d'any a La Capsa amb La Banda del Coche Rojo

Cap d'any a La Capsa amb La Banda del Coche Rojo

Additional info

Cap d'any a La Capsa amb La Banda del Coche Rojo

Event information

Entrades per a la nit de Cap d'Any amb La Banda del Coche Rojo + GzZ!DJ + Jackie Alone DJ a la sala La Capsa (El Prat de Llobregat).

Les entrades per a la nit de Cap d'Any a La Capsa el pròxim dilluns 31 de desembre de 2018 a les 01 hores (del dimarts 1 de gener de 2019) tenen un preu de 20 € anticipada + despeses de gestió i 24 € taquilla i inclouen 1 consumició.

No et quedis sense entrada!

 

Nota important:

Tot l'aforament està a la venda en format de venda anticipada, en el cas d'un "sold out" no hi haurà venda d'entrades a taquilla.

Normativa general d’accès per als menors:

• Menors de 12 anys:

– Poden accedir als concerts de La Capsa acompanyats dels seus pares/mares i/o tutors legals.

– Els pares/mares i/o tutors legals hauran de signar un document acceptant que el concert no té les condicions de so, espai i il•luminació aptes per a la seva edat.

•De 12 a 15 anys: han d’accedir acompanyats dels seus pares/mares i/o tutors legals. Si no també poden accedir acompanyats d’un adult responsable amb una autorització signada pels pares/mares i/o tutors legals, i amb el document d’identificació original.

•A partir de 16 anys: poden accedir al recinte sense problema, sempre amb el seu document d’identificació original.

• En el cas que el menor no compleixi aquesta normativa, no li serà permès l’accés a la sala i en cap cas se li retornaran els diners de l’entrada.

 

Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres!

 

info@lacapsa.org

+ info lacapsa.org 

 

Could be of your interest...