Evento terminado

Entradas para Cristina Llevat Claqué - Festival INAUDITUS

Cristina Llevat Claqué - Festival INAUDITUS

Información adicional

Cristina Llevat Claqué - Festival INAUDITUS

Información del evento

Cristina Llevat

Ballarina de claqué i professora de música. Ha estudiat a l'Escola Luthier i altres de les escoles de claqué de Barcelona amb els millors professors d'Europa i d'Estats Uinits. Formada en Musicologia per la UAB i en piano clàssic al Conservatori del Liceu, combina l'escena amb una tasca docent curosament elaborada i plena d'estratègies innovadores destinades sobretot als adolescents.

 

Joel Moreno

 

Compositor, intèrpret, docent i arranjador musical de llarga trajectòria al nostre país. El guitarrista Joel Moreno lidera diversos projectes propis i participa de ple en l'escena jazzística barcelonina  i internacional.

 

Oriol Roca

 

Contrabaixista d'àmplia formació i experiència professional. Titulat per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC 2007), quart curs (Pla 66) de Contrabaix Clàssic pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona (1999) i ampliació d’estudis al Reial Conservatori de L’Haia (Holanda). També ha participat en varis seminaris impartits per Kenny Werner, Kurt Rosenwinkel, Heyn Van der Geyn, Billy Hart, Jimmy Cobb, Bert Van de Brink, Barry Harris.

 

También podría interesarte...