Event finished

Tickets for FABRIZIO CAMMARATA + NEUMAN

FABRIZIO CAMMARATA + NEUMAN

Additional info

FABRIZIO CAMMARATA + NEUMAN

  • 02 mar 2018
  • Orfeó Popular Olotí, Teatre, Olot show map
Event information

FABRIZIO CAMMARATA

Divendres 2 de març, orfeó 22h

 

Amb una veu extraordinària, un estil molt personal a l’hora de tocar la guitarra i una escriptura distintiva, FABRIZIO CAMMARATA combina les seves arrels mediterrànies amb la inspiració de viatges pels centres cosmopolites i exploracions d’arts visuals i interpretatives. La banda sonora de la seva vida la signen Bob Dylan, Fabrizio de André i Nick Drake, històries evocadores, veus autèntiques. El sicilià ha realitzat una extensa gira fent de teloner de Ben Harper i Patti Smith. 

 

NEUMAN (Solo acústic)

Divendres 2 de març, Orfeó , 22h. 

Neuman publica el seu quart àlbum que en paraules del seu líder Paco Román, “es tracta del meu disc més il·lusionant”.

“Crashpad” arriba 3 anys després de la intensa gira del seu anterior treball “If”, que els va col·locar a la primera línea de la música independent de l’estat. 

 

Paco Román ha dormit en molts "crash pads" (lloc on quedar-se a dormir només una nit) en els últims anys. Però un dia va arribar a una casa als afores de Granada amb un llimoner especialment fèrtil. Va decidir instal·lar-hi el seu piano acabat de comprar i va muntar un estudi de gravació al garatge. Ja no hi hauria més "crash pads". No obstant això, no va ser aquí quan es va posar la primera pedra de "Crashpad".

Could be of your interest...