Event finished

Tickets for Jaime Urrutia & Los Rebeldes | Rubí Random Music Festival 18

Jaime Urrutia & Los Rebeldes | Rubí Random Music Festival 18

Additional info

Jaime Urrutia & Los Rebeldes | Rubí Random Music Festival 18

  • From 27 jun to 13 jul
  • Teatre Municipal La Sala, Rubí show map
Event information

Dimecres 27 de Juny a les 21 h
Teatre Municipal La Sala
Preu: 16 €

www.rrandom.cat

'A flor de piel' és el títol que portarà el nou disc acústic de Los Rebeldes. Un disc que contindrà èxits de la seva carrera, al costat de nous temes, amb un tractament diferent... totalment acústic.

La banda que lidera Carlos Segarra, la formen Wichy García (bateria i cajón), Miguel Miñana (contrabaix), Quino Lucas (acordió), acompanyats en moltes ocasions en directe per l'històric Rebel Aurelio Morata a la guitarra, que a més s'ha encarregat del treball de masterització a Sentir Estudis.

Parlar de Jaime Urrutia és parlar de la història de la música viva del nostre país, músic d'especial sensibilitat captant la idiosincràsia de la vida, de marcades particularitats i grans subtileses. El seu passat musical es projecta en un present sòlid i en un futur que ens seguirà deixant empremta per la seva gran personalitat.

Definir-lo com a artista no és fàcil, no és un cantautor a l'ús, no és un rocker recalcitrant, ni fa pop. Jaime Urrutia és un artista d'una marcada i aclaparada personalitat, inclassificable, amb un estil únic, de veu profunda, carismàtic a l'escenari i fora d'ell, amb molt dit i més per dir, l'Univers de Jaime Urrutia tan a prop i alhora tan lluny...

www.rrandom.cat

Could be of your interest...