Event finished

Tickets for MITICS FESTIVAL 2017

MITICS FESTIVAL 2017

Additional info

MITICS FESTIVAL 2017

  • From 07 jul to 08 jul
  • Pla Dels Catalans, La Aldea show map
Event information

 

Entrades per a Mitics Festival 2017

·         Dates:

  • DIVENDRES 7 de juliol de 19:30 a 6:00
  • DISSABTE 8 de juliol de 16:00 a 9:00

 Lloc: Sala Pla Dels Catalans

Festival Musical de les Terres de l’Ebre que es celebrarà  els dies 7 i 8 de juliol de 2017 al Pla dels Catalans (l’Aldea- Terres de l’Ebre (TGN)).  

Per a aquesta segona edició comptarem amb més del doble d' artistes que la passada repartits en dos dies. Entre moltes novetats s’instal·larà una  gran zona d’acampada als jardins del recinte amb totes les comoditats: WC, dutxes, corrent elèctrica i servei de bar-restaurant durant el festival. Molts moments, vivències, emocions i sobretot molta música us esperen al Pla dels Catalans! 

www.miticsfestival.com

Els assistents menors de 16 anys estan obligats a portar un document d'autorització i responsabilitat d'accés signat. Descarrega'l aquí.

Consulta les normes de la zona d'acampada aquí

Entradas para Mitics Festival 2017

·         Fechas:

  • VIERNES 7 de julio de 19:30 a 6:00
  • SÁBADO 8 de julio de 16:00 a 9:00

Lugar: Sala Pla Dels Catalans

Festival Musical de les Terres de l' Ebre que se celebrará los días 7 y 8 de julio de 2017 en el Pla dels Catalans (l' Aldea- Terres de l' Ebre (Tarragona).

Para esta segunda edición contaremos con más del doble de artistas que la pasada repartidos en dos días. Entre muchas novedades se instalará una gran zona de acampada en los jardines del recinto con todas las comodidades: WC, duchas, corriente eléctrica y servicio de bar-restaurante durante el festival. ¡Muchos momentos, vivencias, emociones y sobre todo mucha música os esperan en el Plan dels Catalans!

www.miticsfestival.com

 

 

 

Could be of your interest...