Event finished

Tickets for Festival Mixtur 2017

Festival Mixtur 2017

Additional info

Festival Mixtur 2017

  • From 30 mar to 09 apr
  • Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, Barcelona show map
Event information

Festival Mixtur 2017

 

El Festival Mixtur neix a Barcelona amb la voluntat d’impulsar la creació, la pedagogia i la difusió de la música i l’art sonor del nostre temps, sempre en relació amb la recerca tant sobre el so en si mateix como sobre la seva interacció amb les altres disciplines artístiques. Per això, els seus objectius se centren en apropar la nova música al públic i descobrir noves tendències artístiques, a més de fomentar l'educació i promoure les obres de nova creació. Aquesta edició, entre el 30 de març i el 9 d'abril, el festival oferirà una programació variada i accessible durant 10 dies: un total de 22 concerts, tres instal·lacions sonores, onze classes magistrals i conferències, i dues taules rodones, a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona i altres espais de la ciutat.

Deixa't sorprendre, descobreix el Festival Mixtur. Tota la informació a www.mixturbcn.com

 

PREUS:

Abonament Mixtur: 40€* 

Entrades de dia: 10€ 

Entrades reduïdes de dia: 7€ ** 

* Inclou tota la programació a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació i el concert d’ESMUC ensemble, a més d’un descompte del 50% per al concert de Quatuor Diotima. El concert al Jamboree Jazz Club no està inclòs a l’abonament Mixtur. 

** Per a estudiants i jubilats. Per activar el descompte, cal introduir els codis "Estudiant" i "Jubilat" respectivament i presentar un document acreditatiu a les taquilles del festival el dia del concert.

Programació inclosa i condicions de les entrades a http://mixturbcn.com/mixtur2017/tickets-2017/

 

---

 

El Festival Mixtur nace en Barcelona con la voluntad de impulsar la creación, la pedagogía y la difusión de la música y el arte sonoro de nuestro tiempo, siempre en relación con la investigación tanto sobre el sonido en sí mismo como sobre su interacción con las otras disciplinas artísticas. Por eso, sus objetivos se centran al acercar la nueva música al público y descubrir nuevas tendencias artísticas, además de fomentar la educación y promover las obras de nueva creación. El festival ofrecerá esta edición una programación variada y accesible durante 10 días: un total de 22 conciertos, tres instalaciones sonoras, once clases magistrales y conferencias y dos mesas redondas, en Fabra y Coats-Fábrica de Creación de Barcelona y otros espacios de la ciudad.

Déjate sorprender, descubre el Festival Mixtur. Toda la información a www.mixturbcn.com

 

PRECIOS:

Abono Mixtur: 40€* 

Entradas de dia: 10€ 

Entradas reducidas de día: 7€ ** 

* Incluye toda la programación a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació y el concierto del ESMUC ensemble, además de un descuento del 50% para la actuación de Quatuor Diotima. El concierto en Jamboree Jazz Club no està incluido en el Abono Mixtur. 

** Para estudiantes y jubilados. Para activar el descuento, es necesario introducir los códigos "Estudiant" y "Jubilat" respectivamente y presentar un documento acreditativo en las taquillas del festival el día del concierto.

 

Programación y condiciones de las entradas en http://mixturbcn.com/mixtur2017/tickets-2017/

Could be of your interest...