Event finished

Tickets for Musical Solidari Voluntaris "la Caixa" amb AjutSi

Musical  Solidari Voluntaris "la Caixa" amb AjutSi

Additional info

Musical Solidari Voluntaris "la Caixa" amb AjutSi

  • 18 nov 2018
  • Caixa Forum Barcelona Centro Social y Cultural de la Obra social “la Caixa”, Barcelona show map
Event information

El 18 de novembre a les 18h. hem d'omplir l'Auditori de CaixaForum Barcelona

A favor d'AjutSI amb un projecte d'ajuda a les dones rebutjades del Sur de l'India. La situació de la dona a L'India és encara força crítica i hi ha un gran nombre de dones rebutjades, ja sigui per viudetat, per la casta....L'associació ha iniciat un projecte per acollir a dones que poguin conviure en una llar on també tinguin accés a formació que els hi permitin tenir ingressos. S'han homologat cursos de màquines de cosir i s'estan recaptant recursos per fer-los arribar al màxim de dones. www.ajutsi.org

Actúa la Cia de Teatre de l'INS Picasso de Nous Barris, que està integrada per alumnes i exalumnes que han produïts diversos musicals, tots amb molt éxit de públic i de crítica. Presenta ENJAZZ Barcelona, que consisteix en breus paròdies on es recreen personatges i situacions vitals que es combinen en tres línies: la del Metro, el Jazz i el humor. A ritme de l'actualitat es crean fragments d'una Barcelona acompassada i plena de parades amb o sense enllaç. Dirigida per Luisa Casas.

Organitza l'Associació de Voluntaris de "la Caixa" que abarca més de 14.000 voluntaris organitzats per territoris. A més dels espectacles solidaris, l'associació dona suport a la campanya de menjadors socials, a l'organització XLII Congrés Internacional de Pueri Cantores, a l'acompanyament de nens malats de càncer, i a la participació en les càpsules formatives de l'INEC per a discapacitats, entre d'altres tasques molt locals d'aproximació.

 

 

No t'ho pots perdre, a més de col.laborar, gaudiràs d'un espectacle impressionant. La Cia de Teatre del Picasso es la segona vegada que actúa de forma gratuïta donant support als projectes dels Voluntaris de "la Caixa" i tots volem més, estem expectants davant del nou espectacle que segur no defraudarà.

Could be of your interest...