Event finished

Tickets for Pops marítims (Las Naves, València)

Pops marítims (Las Naves, València)

Additional info

Pops marítims (Las Naves, València)

  • 20 may 2017
  • Espai Mutant (Las Naves), València show map
Event information

Data: Dissabte, 20 de maig de 2017
Hora: Des de les 12h.
Preu: 15€ (Online) / 20€ (Taquilla)
Promo:12€

Entrada gratuita per a menors de 12 anys.

Els amants de la bona música estan d’enhorabona. Al mes de maig retornem y ocupem l’Espai Mutant de Las Naves, que serà l’escenari de cinc inquiets concerts.

HORARIS:

Obertura de portes: 13h.

13:30h. Cuello

15:45h. Júlia

16:30h. Rosalía & Refree

17:55h. Las víctimas civiles

18:45h. Pau Vallvé

19:55h. Ferrán Palau

21h. Maria Arnal i Marcel Bagés

23:15h. Anímic

Fruit de la col·laboració entre Las Naves Espai d’innovació i creació i la promotora valenciana Pro21cultural es presenta el POPS MARÍTIMS, un festival de petit format que pretén complementar la programació de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims, amb propostes musicals d’alta qualitat “tots els públics”.

El primer disc de col·laboració entre Rosalia, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència de sota coneguda a la producció i al mon de l’experimentació, es presentarà a València sota el nom de Los Ángeles.  La proposta de Rosalia & Refree, els quals han treballat amb artistes tan diversos com ara La Fura dels Baus, Chicuelo, Silvia Perez Cruz, Kiko Veneno Lee Renaldo,  sobreviu a la corda fluixa del flamenc i l’experimentació.

També presenta el seu darrer disc doble Pau Vallvé, el 4t de la seva extensa discografia signat sota el seu nom. L’anomena  “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar” fet amb tota la cura de l’autoedió, és un disc doble que marca el punt d’inflexió entre un Pau més íntim i reflexiu i l’altre Pau més elèctric i potent.

Altres que presenten disc a POPS MARÍTIMS són Anímic (confirmats a Primavera Sound 2017). La cuestión está sobre la mesa: el nuevo disco de Anímic es un cambio, un requiebro, una transformación. Lo fácil sería decir que se han pasado a la electrónica y que ya no queda nada de los Anímic a los que tan fácil resultaba imaginar como un grupo tocando en el claro luminoso de un bosque… Pero eso sería simplificar demasiado las cosas. En su nuevo álbum existen puñaladas de puro techno eléctrico y electrificado sobre el cuerpo todavía caliente de lo que una vez fue la banda. Pero lo que realmente abunda en el álbum es la alternancia entre caricia y golpe, entre atraerte para seducirte y alejarte para seducirte más todavía, para crear esa dependencia que sólo sentimos cuando lo que deseamos nos es vedado.

Autèntica revelació del 2016, Maria Arnal i Marcel Bagés publiquen el proper 21 d’abril el seu àlbum de debut,  45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017).  Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música per el seu segon EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix presentaran en primícia el seu nou treball al Pops Marítims. 

Per altra banda la proposta macarra dels valencians Cuelloque tanca un cartell modest, inquiet i d’altíssima qualitat, amb aquest grup que no ha parat de rodar pel territori estatal i europeu amb el seu indefinible punk.