Evento terminado

Entradas para SAM SAM FESTIVAL CUNIT 2018

SAM SAM FESTIVAL CUNIT 2018

Información adicional

SAM SAM FESTIVAL CUNIT 2018

Información del evento

-SAM SAM FESTIVAL CUNIT 2018-

Segona edició del Sam Sam Festival Cunit, un festival solidari a peu de platja que recull fons per un projecte educatiu al barri senegalès de Sam Sam. 

Aquest any, tornem amb un cartellàs que farà tremolar la platja de Cunit, amb dos formats. Al matí, concerts acústics amb Ferran Exceso, Daniel Higiénico, Mabel Flores i De La Carmela. A la nit, tres dels millors artistes nacionals de l'escena de rap i dancehall: Làgrimas de Sangre, Sharif i Swan Fyahbwoy. A més comptarem amb activitats lúdiques durant tot el dia i Foodtrucks. No t'ho perdis!

 Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.

______________________________________________________

-SAM SAM FESTIVAL CUNIT 2018-

 Segunda edición del Sam Sam Festival Cunit, un festival solidario a pie de playa que recoge fondos para un proyecto educativo en el barrio senegalés de Sam Sam.

Este año, volvemos con un cartelazo en dos formatos que hará temblar la playa de Cunit, . Por la mañana, conciertos acústicos con Ferran Excess, Daniel Higiénico, Mabel Flores y De La Carmela. Por la noche, tres de los mejores artistas nacionales de la escena de rap y dancehall: Lágrimas de Sangre, Sharif y Swan Fyahbwoy. Además contaremos con actividades lúdicas durante todo el día y Foodtrucks. No te lo pierdas!

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.

También podría interesarte...