Entradas para Festival Zero

Festival Zero

Información adicional

Festival Zero

  • 11 mar 2018
  • 12:00h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 15,00 €
  • Can Massallera / sin numerar, Sant Boi de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

Can Massallera / diumenge 11 de març de 2018 

 

FESTIVAL ZERO 

Benvinguts a la primera edició del Festival Zero. Un festival de teatre, música, dansa i creació organitzat per Teatres en Xarxa que busca suprimir la distància entre el públic i l’artista. 

Vine a Can Massallera a gaudir d’espectacles directes, propers, que emocionen, que son innovadors, que busquen la proximitat i el diàleg amb el públic i que t’encantaran i et sorprendran. 

 – dansa – CONSEQÜÈNCIES de la cia MOVEO (Dues sessions: 12:00, 13:30) 

Aquesta peça de dansa contemporània és divertida, alegre, plena de moviment, feliç i diferent de tot el que has vist. Premi del Públic a Fira Tàrrega 2017, la companyia Moveo t’atraparà. És imprescindible! 

- taller creatiu per a nens i nenes (12:00) - A partir de 4 anys

L'art al voltant de les emocions. A través de l'expressió corporal i del joc arribem a plasmar les nostres emocions de manera plàstica, gaudint del moviment i del gest. De la mà de La Gàl·lia, potenciant la creativitat.

Gaudeix del "pack família": amb la teva entrada (Abonament Festival), el teu fill/a podrà gaudir del taller creatiu de manera gratuïta. Més informació al final.

– espectacle multidisciplinar – MI GRAN OBRA amb David Espinosa (Dues sessions: 12:00, 13:30) 

Imagina’t una taula, plena de joguines i objectes, 20 cadires i 20 prismàtics. Prepara’t per ser el públic de la història més gran explicada amb les coses més petites. Sorprenent. 

- Performance creativa: (17:00) 

Ens apropem al món de la performance, un camí ple d'art.

Per mitjà del cos, de la música i de l'acció, jugarem a l'espai en una recerca per expressar la nostra visió personal de la identitat individual i col·lectiva. Descobrim la nostra part més experimental.

– espectacle de teatre - A.K.A amb Albert Salazar (19:00) 

La història d’un jove immigrant però d’aquí que es pregunta que és l’amor i que hi té a veure el sexe i si la justícia és igual per tothom. Llenguatge jove i punyent, àgil i atrevit! 

Aforaments molt reduïts. 

Abonament Festival Zero: 15 €. Entrada individual espectacle: 8 €. Taller per nens i nens 3 € (gratuït amb Abonament). Performance creativa: gratuïta 

INFORMACIÓ PACK FAMíLIA

Amb l'Abonament de festival els nens/es a partir de 4 anys poden assistir gratuïtament al Taller Creatiu de La Gàl·lia i a l'espectacle de dansa de la Cia Moveo (sessió de les 13.30). 1 abonament festival adult = 1 inscripció nen/a.

L'horari del Pack Familia és el següent:

12:00 Els nens/es comencen el Taller Infantil (primer pis). Els adults assisteixen a la primera sessió de Mi Gran Obra (sala conferències).

13:15 Es recullen els nens/es i tots junts assisteixen a l'espectacle de dansa de la Cia Moveo (hall de les gralles)

13:30 Inici espectacle Conseqüències de la Cia Moveo (hall de les gralles)

14:00 Dinar (opcional). Menú festival 9€. 

Les activitats de la tarda no són recomanades per menors de 14 anys

17:00 Performance creativa. 

19:00 Teatre: A.K.A.

También podría interesarte...