Event finished

Tickets for Festival Zero

Festival Zero

Additional info

Festival Zero

  • 11 mar 2018
  • Can Massallera / sin numerar, Sant Boi de Llobregat show map
Event information

Can Massallera / diumenge 11 de març de 2018 

 

FESTIVAL ZERO 

Benvinguts a la primera edició del Festival Zero. Un festival de teatre, música, dansa i creació organitzat per Teatres en Xarxa que busca suprimir la distància entre el públic i l’artista. 

Vine a Can Massallera a gaudir d’espectacles directes, propers, que emocionen, que son innovadors, que busquen la proximitat i el diàleg amb el públic i que t’encantaran i et sorprendran. 

 – dansa – CONSEQÜÈNCIES de la cia MOVEO (12:00) 

Aquesta peça de dansa contemporània és divertida, alegre, plena de moviment, feliç i diferent de tot el que has vist. Premi del Públic a Fira Tàrrega 2017, la companyia Moveo t’atraparà. És imprescindible! 

– espectacle multidisciplinar – MI GRAN OBRA amb David Espinosa (13:30) 

Imagina’t una taula, plena de joguines i objectes, 20 cadires i 20 prismàtics. Prepara’t per ser el públic de la història més gran explicada amb les coses més petites. Sorprenent. 

- Performance creativa: (17:00) 

Ens apropem al món de la performance, un camí ple d'art.

Per mitjà del cos, de la música i de l'acció, jugarem a l'espai en una recerca per expressar la nostra visió personal de la identitat individual i col·lectiva. Descobrim la nostra part més experimental.

– espectacle de teatre - A.K.A amb Albert Salazar (19:00) 

La història d’un jove immigrant però d’aquí que es pregunta que és l’amor i que hi té a veure el sexe i si la justícia és igual per tothom. Llenguatge jove i punyent, àgil i atrevit! 

Aforaments molt reduïts. 

Abonament Festival Zero: 15 €. Entrada individual espectacle: 8 €. Taller per nens i nens 3 € (gratuït amb Abonament). Performance creativa: gratuïta 

Gaudeix del "pack família": amb la teva entrada (Abonament Festival), el teu fill/a podrà gaudir del taller creatiu de manera gratuïta. Més informació al final.