Event finished

Tickets for CONCERT REVETLLA DE CAP D'ANY A VALLS

CONCERT REVETLLA DE CAP D'ANY A VALLS

Additional info

CONCERT REVETLLA DE CAP D'ANY A VALLS

  • 01 jan 2019
  • PAVELLÓ MUNICIPAL XAVI TONDO, VALLS show map
Event information

Concert revetlla de Cap d'Any a Valls: La Glamour Band + 7DRock

 

Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat.

La Glamour Band i 7DRock seran els encarregats de portar sis hores de ritme i música, que començaran a la 1 de la nit del dia 1 de gener i es perllongaran durant tota la matinada.

La Glamour Band, amb els seus vuit músics, proposarà les versions dels anys 70, 80, i 90, els anys daurats de les discoteques, dels vinils, de les cintes de casset, dels compactes... La Glamous Band hi transportarà el públic amb el seu espectacular i explosiu directe. Potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia, bon humor i encant que satisfà als paladars més fins.

Per la seva banda, els 7DRock presentaran un repertori encarat a un públic més jove, amb les versions de temes d'ara i de sempre: des dels anys vuitanta fins a l'actualitat. Rock, pop, soul, ska i tots els èxits de la música en català, són els estils principals que executa en directe aquesta banda de 10 músics, que broda un potent directe addicte i sinònim de gresca, perquè tota la pista no deixi de cantar, saltar, ballar, i cridar des de principi a fi.

NOTA: D'acord amb l'article 53.2, del DECRET 112/2010 de 31 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives, l'accés al recinte serà permès només a les persones de 16 anys o més, o als menors de 16 anys que vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors.

 

 

Could be of your interest...