Evento terminado

Entradas para Festa solidària Nara

Festa solidària Nara

Información adicional

Festa solidària Nara

Información del evento

BERENAR, TALLER INFANTIL, MÚSICA I ANIMACIÓ!

No ha canviat que hi ha persones que es troben en situació de pobresa, famílies les quals els seus recursos són limitats o insuficients. 

A Catalunya, el grup d’edat amb un risc a la pobresa més elevat és de les persones menors de 18 anys. D'aquests, un de cada tres, viu en situació de pobresa i un de cada quatre pateix fracàs escolar. Malgrat formar part del club de països amb un Índex de desenvolupament humà més elevat, tenim el doble de fracàs escolar que la mitjana europea.

Per aquest motiu, oferim una trobada familiar, un petit gran concert i una sorpresa per a totes les edats en homenatge a la infància.

Realitzem aquest acte per becar els nostres serveis i arribar a infants que es troben situació de vulnerabilitat social i risc.

Lluitem per a la igualtat d’oportunitats, perquè aquests infants no es trobin amb dificultats afegides quan tenen dificultats d’aprenentatge. Són nens i nenes que no només necessiten atenció psicopedagògica, sinó que la seva situació els exclou de les oportunitats i els condemnen a fracassar també a nivell escolar. La bona notícia és que ho podem evitar. 

Gràcies per creure, com nosaltres, que els petits poden viure en un món més coherent, més solidari i afectuós.

 

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.

También podría interesarte...