Evento terminado

Entradas para TALLERS D'ANIVERSARIS

TALLERS D'ANIVERSARIS

Información adicional

TALLERS D'ANIVERSARIS

Información del evento
Si vols celebrar el teu aniversari d'una forma ben original, pots fer els nostres tallers de manualitats.
 
Converteix el teu aniversari en una festa creativa, els teus amics i tu podreu realitzar diferents tallers de manualitats o bé d'introducció a temàtiques artístiques tant variades com el mosaic, el trencadís, el vitrall, el gravat, bijuteria, manualitats, scrap, reciclatge... 
 
Nosaltres NO tenim local, així que aquests tallers els podreu realitzar tant a casa vostra o en l'espai que realitzeu la vostra festa, tot i que també podem oferir alguns espais per a la seva realització. Estan pensats per a un màxim de 15-20 persones, així podreu realitzar celebracions o festes d'aniversaris originals, on tots els participants es quedaran amb les seves creacions!!! 
 
Els tallers poden ser de 2 fins a 4 hores amb un preu des dels 12€ fins els 20€ per participant amb tots els materials inclosos. Sempre es pagarà un grup mínim de 6 persones. 
 
Informa't de les diferents tipologies!!
 
Per fer una reserva, ens podeu trucar i aclarim el que voleu, però heu de fer el pagament del grup mínim de 6 persones i ens posarem en contacte amb vosaltres per a acabar de parlar de la data, la tipologia i quantes persones assistiran.
 

También podría interesarte...