Event finished

Tickets for Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang a Badalona

Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang a Badalona

Additional info

Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang a Badalona

  • From 22 feb to 24 feb
  • Teatre Zorrilla Badalona, Badalona show map
Event information

Gala Internacional Màgia | XIX Memorial Li-Chang  a Badalona

A finals de febrer, els mags d’arreu del món tenen una cita obligada a Badalona per participar a la Gala del Festival Internacional de Màgia; reunits per primera i darrera vegada a l’escenari del Teatre Zorrilla, tindrem l’ocasió de veure els millors mags i il·lusionistes del moment i gaudir d’un espectacle irrepetible!
La gala serà conduïda per Isaac Jurado; un mag-bufó, divertit i despistat, que amb la seva creativitat ens demostrarà perquè és el mag més foll que hi ha.
Des de Galícia ens arriba un jove talent de la màgia, en Dani Polo, i del continent americà ens visitarà el famós il·lusionista Reynold Alexander! Estigueu atents perquè us deixaran, segur, amb la boca oberta…
Podrem veure també al divertit duet còmic Los Taps, que combinen la màgia amb uns canvis de vestuari espectaculars!
I no hi haurà cap premiat al darrer Congrés Mundial de Màgia 2018?
Aquest cop ens acompanyarà el francès Néstor Harto qui, amb unes mans més ràpides que la llum, ens presentarà, a ritme frenètic, els elegants jocs de la seva pròpia creació.
I per acabar, un final de traca i mocador! Una de les poques magues que ha recorregut el món amb els seus espectacles, la Huang Zheng, ens emocionarà amb les seves grans il·lusions marcades pels efectes visuals, plens de tendresa, flamenc i molta passió!

Direcció_Enric Magoo
Presentació_Isaac Jurado
Mags_Dani Polo, Los Taps, Reynold Alexander, Néstor Harto i Huang Zheng

Could be of your interest...