Event finished

Tickets for Gats a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Gats a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

Gats a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

Gats al Jove Teatre Regina

Gats  estaràn a Barcelona del 10 al 25 de febrer. L'espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

Una colla de gats es reuneixen per cantar-li a la lluna. Però la reunió es veu interrompuda per un estrany: un gat negre que acaba d'arribar a la ciutat. La primera reacció del grup és de rebuig, perquè un gat negre porta mala sort, ho diuen els humans.

Mica en mica, tots els membres del grup es van apropant al nouvingut i fent-se amics d'ell, excepte Botins, el líder de la colla, que el refusa sense cap motiu aparent. Aquesta actitud posa en un compromís la resta de companys, que es troben entre els dos. El Botins empra la seva amistat per fer xantatge al grup i aconseguir que l'ajudin a posar en ridícul el gat negre , per tal de fer-lo marxar. Però després d'aquesta acció tots se senten malament. La casualitat vol que el Botins sigui enxampat pels de la gossera i tancat en una gàbia. Els seus companys es disposen a rescatar-lo , inclós el gat negre, que jugarà un paper molt important en l'aventura de l'alliberament.

"GATS" planteja, d'una forma planera i entenedora, un fet molt present en la nostra societat : el "bullying". És una història molt actual que ens parla de la necessitat de ser amics i, encara més important, de no ser enemics, de com podem viure els uns amb els altres respectant-nos mútuament, de la tolerància que juga un paper fonamental en les relacions entre els nens

Entrades per Gats a Barcelona

Les entrades per Gats a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

gats-show-240817.jpg

Could be of your interest...