Evento terminado

Entradas para GG en Barcelona (Sala Jamboree)

GG en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

GG en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

GG en Barcelona

GG se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 14 de febrero.

Gilmarí Gerena veu, Gerson Gelabert veu i teclats, Gregiri Hollis trompeta, Sebastià Burguera guitarra, David Marroquin baix, José Luís Garrido bateria.

GG són Gilmarí Gerena i Gerson Gelabert, dues ànimes que es van unir el 2008 a cavall de Puerto Rico i Barcelona. Aquest projecte, per tant, té sabors procedents del Carib, però també de l’Atlàntic i el Mediterrani i se centra en el neo soul, amb arranjaments atrevits i experimentals. Avui presenten el seu primer EP, “Contigo”, després d’haver publicat dos discs (“Quiero hablar” el 2013, “GG” el 2014). Inclou noves peces que compten amb un treball instrumental i vocal molt elaborat investigant en els sons electrònics i els efectes de post-producció. Les seves lletres, en castellà, parlen de temes profunds però quotidians i, amb elegància, plasmen l’amor que senten els seus dos creadors per aquesta música.

Entradas para GG en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de GG en Barcelona tienen un coste desde 14 euros. Disfruta de GG sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...