Evento terminado

Entradas para Giulia Valle Ensemble en Barcelona (Sala Jamboree)

Giulia Valle Ensemble en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Giulia Valle Ensemble en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Giulia Valle Ensemble en Barcelona

Giulia Valle Ensemble se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 6 de abril.

Giulia Valle contrabaix i composició, David Pastor trompeta, Martí Serra saxo, soprano i tenor, Miguel Pintxo Villar saxo alt, Vicent Pérez trombó i efectes, Marco Mezquida piano, Dani Domínguez bateria.

La compositora, arranjadora i contrabaixista Giulia Valle, una de les veus més originals de l’escena del jazz barceloní, reprèn el fil del seu conegut Giulia Valle Group i ens presenta l’inici del large ensemble que vol crear: Giulia Valle Ensemble. Als mateixos músics que la van acompanyar al seu primer viatge al mític Blue Note de Nova York –Martí Serra, Miguel “Pintxo” Villar, Marco Mezquida i Dani Domínguez– s’hi afegeixen la depurada tècnica i gran solvència del trompetista David Pastor i del trombonista Vicent Pérez, per seguir investigant en el ric univers sonor que la compositora italiana és capaç de crear. Intensa, apassionant, evocadora, seductora i estimulant com poques, la música d’aquesta formació conrearà grans èxits, sense cap dubte.

Entradas para Giulia Valle Ensemble en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Giulia Valle Ensemble en Barcelona tienen un coste desde 16 euros. Disfruta de Giulia Valle Ensemble sobre el escenario de Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...