Event finished

Tickets for 10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

Additional info

10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

Event information

Enguany la caminada solidària La Muntanyeta arriba a la 10a edició! Un cop més, la caminada transcorrerà per la ciutat de Tarragona per mostrar el suport a les persones amb paràlisi cerebral i a la tasca que realitza l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. El recorregut d'aquesta marxa no competitiva s'iniciarà al Balcó del Mediterrani, i ens portarà fins a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau, on se celebrarà un esmorzar i una jornada de portes obertes.

La inscripció consisteix amb un donatiu de 10 euros per als adults i 5 euros per als menors de 12 anys. Els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Inclou l'avituallament durant l'itinerari i una samarreta i una motxilla commemorativa per a tots els participants.

En aquesta edició, hi haurà algunes sorpreses per als assistents, ja que en motiu del desè aniversari, volem que sigui una #caminadade10

Aquest esdeveniment solidari compta amb el suport de Fluor, Ford Tarraco Center i Lear, entre d'altres col·laboradors. Tot el que es recapti amb les inscripcions a la caminada es destinarà a projectes que afavoreixen i milloren la vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión

Could be of your interest...