Evento terminado

Entradas para 10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

Información adicional

10a CAMINADA SOLIDÀRIA LA MUNTANYETA

Información del evento

Enguany la caminada solidària La Muntanyeta arriba a la 10a edició! Un cop més, la caminada transcorrerà per la ciutat de Tarragona per mostrar el suport a les persones amb paràlisi cerebral i a la tasca que realitza l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. El recorregut d'aquesta marxa no competitiva s'iniciarà al Balcó del Mediterrani, i ens portarà fins a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau, on se celebrarà un esmorzar i una jornada de portes obertes.

La inscripció consisteix amb un donatiu de 10 euros per als adults i 5 euros per als menors de 12 anys. Els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Inclou l'avituallament durant l'itinerari i una samarreta i una motxilla commemorativa per a tots els participants.

En aquesta edició, hi haurà algunes sorpreses per als assistents, ja que en motiu del desè aniversari, volem que sigui una #caminadade10

Aquest esdeveniment solidari compta amb el suport de Fluor, Ford Tarraco Center i Lear, entre d'altres col·laboradors. Tot el que es recapti amb les inscripcions a la caminada es destinarà a projectes que afavoreixen i milloren la vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión

También podría interesarte...