Event finished

Tickets for 25è aniversari Internet Society

25è aniversari Internet Society

Additional info

25è aniversari Internet Society

  • 19 sep 2017
  • Baluard de Santa Amàlia, Castell de Montjuïc, Barcelona show map
Event information

ISOC, la Internet Society, fa 25 anys i els seus objectius i raó de ser són més importants que mai.

Si vols celebrar aquest aniversari juntament amb tots els qui des de Catalunya o en català han contribuit a que Internet sigui una xarxa oberta i lliure, no et perdis la festa que farem el proper divendres dia 15 de setembre a les 20:15 al Baluard de Santa Amàlia del Castell de Montjuïc.

En un entorn excepcional, la violinista Núria Garcia ens presentarà el seu darrer treball, Breathless: Una proposta innovadora on la música creix amb les noves tecnologies. La violinista fa sonar les quatre cordes del seu instrument en un projecte de música electrònica.

I si tu també ets protagonista de la increible història que és Internet, participa en el vídeo que enregistrarem durant l'acte, on tothom està convidat a explicar breument, en no més de 3 minuts, quina ha estat la seva gran o petita contribució i com t'imagines la xarxa d'aquí 25 anys.

Quan et registris et demanarem el nom i, si vols dir-hi la teva en el vídeo, de què parlaràs. També un correu electrònic on enviar-te la invitació. Destruirem la llista un cop acabada la festa i no la farem servir mai més ni la passarem a ningú. Si et vols apuntar a ISOC-CAT (és gratuït), vés a http://www.isoc.cat i hi trobaràs tota la informació.

L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat i el registre per a poder-hi accedir obligatori.

Gràcies per venir, compartir i participar!

Organitza: Capítol Català de la Internet Society
Col·labora: Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya

Could be of your interest...